Evenimente

Naiul maestrului Gheorghe Zamfir va răsuna în Italia şi Israel, după concertul-Mărţişor „ZAMFIR+100” de la Sala Palatului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cel mai cunoscut ambasador al culturii Române, pe cele cinci continente, maestrul Gheorghe Zamfir, pregăteşte o reîntâlnire cu melomanii din capitală. Concertul „Zamfir+100” va avea loc în ziua Mărţişorului, pe 1 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30.

În acompaniamentul Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naţionale, sub bagheta domnului Colonel Aurel Gheorghiţă, inspector pentru arma Muzici Militare, alături de invitaţii de elită ai serii, corul Cantoris condus de maestru de cor Daniel Jinga, renumitul organist de origine română Christian Micşunescu şi Maria Jinga, mezzosoprană a Operei Naţionale București, Gheorghe Zamfir va oferi auditoriului un concert veritabil, concretizat într-o călătorie muzicală variată, pornind de la creaţii muzicale unice, lucrări româneşti şi internaţionale şi ajungând până la arii de operă sau melodii celebre, precum: „El condor pasa”, „Lonely Shepherd” sau „Nessun Dorma”.


sursa video: youtube

„Timpul zboară şi ne mai despart doar câteva zile de minunatul eveniment. Câtă bucurie şi câte emoţii mă încearcă la gândul că mă voi reîntâlni cu un număr atât de important de iubitori de muzică de calitate! Vă mulţumesc pentru permanenta susţinere şi vă stimez!”, a notat artistul într-o postare recentă pe pagina sa personală de facebook Gheorghe Zamfir Official.


sursa video: youtube

Bucuria imensă de a cuceri inimile spectatorilor de pretutindeni, cu sunetul magic al naiului, va fi intensă pe întreg parcursul lunii martie. Muzica lui Gheorghe Zamfir şi aplauzele îndelungi ale spectatorilor vor readuce Universul la viaţă, provocând primăvara cuprinsă de o serie de concerte ample ce vor fi susţinute în Italia şi Israel. După reprezentaţia de la Sala Palatului, îndrăgitul artist va putea fi admirat în data de 4 martie, performând pe scena Sălii Auditorium Conciliazione din Roma, iar între 13 şi 21 martie, într-un turneu de 5 oraşe din Israel.

Compozitor şi dirijor, acordeonist, pianist, vocalist, orchestrator, pictor, scriitor, poet şi interpret de geniu la nai, Gheorghe Zamfir este o somitate a culturii şi tradiţiei româneşti, un mesager al României frumoase şi un nume reprezentativ care face onoare românilor de pretutindeni, un artist complet cu un palmares greu de atins. A compus peste 300 de lucrări în stil folcloric, simfonic, cameral, sacru, vocal instrumental, variete şi modern, a obţinut 120 de discuri de aur şi platină, a înregistrat vânzări de sute de milioane de discuri, a susţinut concerte cu casa închisă pe toate marile scene ale lumii şi a colaborat cu artişti de notorietate internaţională.

Momentul concertului extraordinar, „Zamfir +100” se apropie cu paşi repezi, iar numărul biletelor disponibile se reduce considerabil de la o zi la alta. Astfel, primele trei categorii de bilete, respectiv Golden VIP, VIP şi categoria 1 s-au epuizat, iar cele ce le urmează la rând pot fi achiziţionate în continuare atât de la casa de bilete a Sălii Palatului, din magazinele DIVERTA, Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agenţiile Tui Travel Center şi Eurolines, cât şi online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro.

Analizând interesul publicului manifestat faţă de acest concert, organizatorul evenimentului, Asociaţia Culturală Spectaculis, estimează că spectacolul va fi susţinut, şi de această dată, cu casa închisă. De aceea, le recomandă celor interesaţi să se grăbească pentru a-şi rezerva locurile dorite.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x