Ştiri

Gafă de proporţii la decernarea Premiilor Oscar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La gala de decernare a Premiilor Oscar, care s-au încheiat cu câteva minute în urmă, a fost anunţat greşit câştigătorul pentru cel mai bun film.

Cei doi prezentatori ai premiului pentru cel mai bun film au fost în acest an Warren Beatty şi Faye Dunaway. După deschiderea plicului sigilat, cu numele câştigătorului, Faye Dunaway a fost cea care a anunţat că premiul pentru cel mai bun film merge la „La La Land”. Creatorii filmului au urcat pe scenă şi şi-au ţinut discursurile de mulţumire. În timpul ultimului vorbitor, s-a putut observa pe scenă agitaţie în spatele celor de la microfon. Un responsabil din partea organizatorilor a urcat pe scenă pentru a discuta cu prezentatorii, şi se putea vedea deja mimica schimbată a celor din producţia „La La Land” care şi-au dat seama că s-a produs o eroare.

Warren Beaty a luat cuvântul, în timp ce câştigătorii de moment, cu statuetele în mână, le ţineau întinse pentru a le preda celor care au fost desemnaţi drept creatorii celui mai bun film. Prezentatorul a declarat că a fost vina lui, pentru că în plicul pe care-l primise scria Emma Stone „La La Land”, şi din acest motiv a stat câteva momente în cumpănă şi a schimbat priviri lungi cu colega de prezentare Faye Dunaway, înainte de face anunţul marelui câştigător.

Se pare că vina a fost de fapt a organizatorilor, care au dat plicul greşit celor două legende de la Hollywood.

„Moonlight” a fost anunţat în cele din urmă drept câştigător al râvnitei statuete.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x