Hotelul „Univers T” va amenaja o staţie de încărcare a autovehiculelor electrice

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Complexul hotelier „Univers T” S.A., societate comercială aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, va amenaja în perioada următoare, în parcarea proprie, o staţie de încărcare pentru maşinile electrice.

Iniţiativa implementării acestui proiect a pornit de la ideea de a veni în sprijinul turiştilor care aleg să se cazeze în complexul hotelier „Univers T”, oferind clienţilor posesori de automobile eco oportunitatea de a beneficia, în mod gratuit, de avantajele acestei tehnologii ultramoderne.

„Marele merit al proiectului propus de echipa managerială a Univers T este legat atât de preocuparea pentru un mediu curat şi pentru tehnologiile nepoluante cât, mai ales, acela de a fi în ritm cu ultimele tendinţe sau chiar cu un pas înaintea celorlalţi operatori din domeniu”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Reprezentând o premieră pentru hotelurile din Cluj, managementul „Univers T” preconizează că serviciile de reîncărcare electrică ce urmează a fi oferite în mod gratuit clienţilor posesori de autoturisme electrice va contribui la atragerea unui număr suplimentar de clienţi, cu atât mai mult cu cât se previzionează că în viitorul apropiat, automobilele electrice să fie din ce în ce mai utilizate. În acelaşi timp, numărul hotelurilor din ţară care oferă deja clienţilor un asemenea serviciu este unul extrem de redus.

În momentul de faţă, hotelul „Univers T” dispune de o parcare proprie, cu o capacitate de circa 80 de locuri, accesibilă atât autoturismelor cât şi autocarelor cu turişti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x