Biletele VIP Meet & Greet şi VIP, la spectacolul faimosului antrenor canin Cesar Millan, s-au epuizat

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cesar Millan, cel mai renumit antrenor canin din lume, se va întâlni cu publicul din România pe 21 martie, la Sala Polivalentă din capitală, de la ora 19:30, într-o reprezentaţie excepţională a show-ului „Once Upon a Dog Tour 2017”, cuprins în cadrul turneului său european.

Vestea a fost foarte bine primită atât de admiratorii serialului de televiziune „Cesar şi câinii” cât şi de iubitorii de animale şi de amatorii spectacolelor de divertisment.

Timp de două ore, iubitorii de câini din România vor parcurge o călătorie educaţională prin toate etapele vieţii unui câine. Pe lângă secretele interesante despre inteligenţa câinelui, demonstraţiile lui Cesar Millan vor fi presărate cu momente pline de amuzament şi antren. Astfel, protagonistul celui mai titrat show din lume garantează cu o experienţă de divertisment de neuitat, adresată întregii familii.

Chiar şi cei mai mici spectatori vor primi explicaţii interesante privind comportamentul câinelui şi vor avea prilejul să înveţe cum pot avea un companion ascultător, echilibrat, care să le fie prieten devotat, capabil să le sară în ajutor la nevoie.

Cesar Millan va demonstra că dragostea, încrederea, grija şi tehnici specifice de dresaj pot face minuni, indiferent dacă patrupedul este de rasă, ori maidanez. Cu aceste mijloace, Cesar va veni în ajutorul celor care doresc să dezvolte o relaţie armonioasă, fericită ş sănătoasă cu câinele. Talentul şi dedicaţia cu care se implică în fiecare poveste şi conexiunea incredibilă pe care o are cu câinii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. În timpul show-ului live, ce va avea loc pe 21 martie, la sala Polivalentă, Cesar Millan va lucra alături de câini problemă, ce aparţin spectatorilor români care au ales să se înscrie în programul de selecţie anunţat de organizatori. În acest fel, Cesar Millan va împărtăşi lecţii valoroase despre situaţii delicate ce intervin între câine şi stăpân, în fiecare zi.

Biletele puse în vânzare au fost împărţite pe mai multe categorii de loc, la preţuri variabile, iar cei mai împătimiţi admiratori le-au preferat pe cele mai scumpe dintre acestea, anunţă organizatorii. Prin urmare, categoriile VIP „Meet & Greet” şi VIP au fost epuizate, iar locurile alocate categoriei următoare mai pot fi cumpărate în număr redus.

Celor care nu doresc să rateze prilejul de a lua parte la show-ul lui Cesar Millan de la Sala Polivalentă din Bucureşti, organizatorii le recomandă să se grăbească pentru procurarea biletelor disponibile la preţuri ce pornesc de la 75 lei şi ajung până la 350 lei. Acestea pot fi cumpărate atât online de pe www.myticket.ro cât şi de la magazinele Diverta, Muzica sau din Librăria Mihai Eminescu (Universitate).

Copiii cu vârstă mai mică de 14 ani beneficiază de bilete cu preţ redus. Spectacolul se va desfăşura în limba engleză şi va fi dublat consecutiv în limba română.

Accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoţite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi strict interzise.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x