ŞtiriVideo

Andrea Bocelli a transmis un mesaj pentru toate femeile din România, cu ocazia zilei de 8 Martie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Căsătorit şi tată a 3 copii, marele tenor Andrea Bocelli a recunoscut că omul poate avea numeroase slăbiciuni în viaţă. Iar printre ale sale, femeile ocupă un loc aparte.

Şi pentru că azi este Ziua Internaţională a Femeii, special pentru publicul său din România, Andrea Bocelli a transmis un mesaj muzical pentru toate cele ce-l îndrăgesc: „8 Martie. Astăzi este Ziua Femeii, Femeia care reprezintă cea mai frumoasă floare a Creaţiei. În această zi atât de specială, şi cu ocazia acestei sărbători pline de semnificaţie, vreau să dedic tuturor femeilor câteva acorduri ce pot deveni coloana sonoră a acestei zile. O zi minunată!”


sursa video: youtube

„Sperăm să vă bucuraţi de acest cadou atât de special. Şi tu mama, şi tu fiica. Tu, Femeie! Iar dacă îl îndrăgiţi pe Andrea Bocelli, vă amintim că el va fi prezent în România atât în Bucureşti, pe 22 iunie, cât şi în Cluj, pe 25 iunie. Şi pentru că din fericire, publicul român ştie că sufletul are nevoie de mângâiere şi de trăiri adevărate, biletele se epuizează destul de repede. Iar dacă încă nu aţi găsit cadoul perfect pentru iubită sau pentru mamă, atunci nu mai aşteptaţi! Cumpăraţi amintiri de neuitat, bucurii simple şi reale.” a declarat Cristian Petică, director executiv Quantum Media.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim: http://www.eventim.ro/ro/artist/andrea-bocelli–1535/profile.html

Evenimentul este organizat de Quantum Media.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x