Ştiri

Stadionul Cluj Arena pregătit pentru meciul România – Danemarca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Mai sunt două săptămâni şi jumătate până la meciul România – Danemarca, meci care se va disputa pe Cluj Arena. Partida face parte din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018 şi se va juca în data de 26 martie.

Consiliul Judeţean Cluj dă asigurări că stadionului Cluj Arena a ieşit cu bine din iarnă şi gazonul se prezintă în acest moment în condiţii bune, cu o iarbă în curs de regenerare după sezonul rece. În acelaşi timp, pentru aducerea terenului la starea optimă în vederea disputării meciului celor două selecţionate de fotbal au fost demarate, cu ajutorul unor utilaje profesionale, ample lucrări de fertilizare a gazonului, vertidrenare, periere, tunderi succesive, cilindrare longitudinală şi transversală, aerare prin tăiere şi perforare precum şi tratamente de prevenţie şi combatere.

„Îi asigur pe această cale pe toţi iubitorii de fotbal din România că starea gazonului este una bună şi că am luat deja toate măsurile care se impun astfel încât la data disputării partidei România-Danemarca suprafaţa de joc de pe Cluj Arena să se prezinte în condiţii optime pentru disputarea acestui meci de o importanţă deosebită pentru calificarea la turneul final”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Biletele pentru meci pot fi procurate exclusiv online, de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, şi nu de la casele de bilete ale Cluj-Arena.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] unități de fotosinteză artificială, pentru refacerea gazonului de pe Cluj Arena, vor fi achiziționate de Consiliul Județean Cluj. Cele trei unități vor […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x