Lucrările de modernizare a drumului judeţean din zona Suatu au fost reluate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Datorită condiţiilor meteorologice favorabile, zilele trecute au fost reluate lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ 161H Suatu.

În această perioadă se execută lucrări de ridicare la nivel a capacelor de canalizare în urma asfaltării unui tronson de drum în lungime de 4 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 4+000. Totodată, Consiliul Judeţean Cluj informează că în perioada imediat următoare, lucrările vor continua cu asfaltarea a două poduri de pe acest drum judeţean şi cu amenajarea albiei după ce anterior, în cursul anului trecut, pe aceste poduri s-au desfăşurat lucrări de investiţii atât pe partea de infrastructură, respectiv fundaţii şi culei, cât şi pe partea de suprastructura constând în grinzi, placă suprabetonare, trotuare şi parapeţi.

„Aşa după cum am promis, intenţia noastră este de a oferi clujenilor şi tuturor celor care ne tranzitează judeţul drumuri de cea mai bună calitate şi care să permită circulaţia în condiţii de siguranţă. Acesta este motivul pentru care în perioada imediat următoare vom finaliza în bune condiţii toate lucrările anterior începute, fiind atenţi nu doar la calitatea drumului propriu-zis şi a stratului de asfalt turnat ci şi la toate celelalte elemente care contribuie la siguranţa şi confortul participanţilor la trafic” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

În vederea îndeplinirii tuturor normelor legale şi a standardelor în vigoare, calitatea lucrărilor este verificată permanent de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x