Gazonul de pe Cluj Arena pregătit pentru marele meci

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de proprietar şi administrator al arenei ce urmează să găzduiască meciul dintre reprezentativele României şi Danemarcei, dă asigurări că terenul de joc se prezintă in condiţii excelente, răspunzând pe deplin exigenţelor Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) şi Federaţiei Române de Fotbal.

Din dorinţa de a oferi spectatorilor şi suporterilor celor două naţionale şansa de a se bucura de un spectacol fotbalistic derulat în cele mai bune condiţii, reprezentanţii Direcţiei de Administrare şi Exploatare a Stadionului Cluj Arena din cadrul Consiliului Judeţean au continuat seria operaţiunilor menite să asigure o suprafaţă de joc de cea mai bună calitate.

Gazonul a fost supus unor serii de operaţiuni convenite cu reprezentanţii UEFA, care au efectuat o vizită pe stadionul emblemă al Clujului, intervenţii ce au vizat în principal nisiparea, vertidrenarea, supraînsămânţarea şi fertilizarea gazonului. Totodată, pentru a menţine trendul ascendent al procesului de pregătire a terenului, în perioada premergătoare meciului au continuat acţiunile de tundere a gazonului, operaţiuni care s-au derulat din două în două zile. În acelaşi timp, în cursul acestei săptămâni a fost administrat un nou fertilizant menit să contribuie la creşterea calităţii terenului şi aducerea acestuia la starea optimă.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x