The Moon and The Nightspirit & Irfan în concert la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

The Moon and the Nightspirit & Irfan, două trupe deosebite, care au mai vizitat ţărmurile româneşti, vor crea o seară memorabilă pentru publicul clujean, în seara zilei de 20 aprilie, cu începere de la ora 20:00, la Teatrul Naţional „Lucian Blaga”.

The Moon and the Nightspirit este o formaţie care vine cu o semnatură artistică distinctă, care este reflectată atât în muzica compusă de ei, cât şi în universul vizual unic care vine ca o completare perfectă pentru compoziţii. În 2014, trupa a semnat un contract cu Prophecy Productions, casă de discuri recunoscută la nivel internaţional. Compoziţiile mistice la care publicul se poate aştepta, vor invita în inima pădurii, o lume de smarald a tărâmurilor nemuritoare, care creează o aură de misticism antic combinată cu o atmosferă de reverie.

Muzica celor de la Irfan este un amestec electro-acustic inspirat de tradiţiile sacre balcanice, persane şi orientale, cu ritmuri hipnotizante. Una dintre caracteristicile principale ale compoziţiilor lor este îmbinarea vocilor etnice feminine cu voci masculine puternice, acompaniate de instrumente neobisnuite (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq), pentru a putea călăuzi audienţa printr-o călătorie emoţională şi spirituală dincolo de spaţiu şi timp.

Spectacolul este produs de Mario Dance Atelier, în colaborare cu Nomad Events şi Cavalleria.

Biletele pot fi achiziţionate atât online, folosind platforma Eventbook, de la Humanitas Cluj şi casieria Cinema Florin Piersic, cât şi de la Agenţia Teatrului Naţional.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x