Bilete de tratament balnear pentru pensionari şi asiguraţii sistemului public de pensii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe tot parcursul anului, pensionari şi asiguraţii sistemului public de pensii au la dispoziţie, în unităţile de tratament balnear ale Casei Naţionale de Pensii Publice, un număr de 56.394 de locuri.

Guvernul a hotărât că locurile disponibile vor fi repartizate pe maximum 18 serii de trimitere, cu o durată de 16 zile. Preţul biletului de tratament balnear include tariful pentru cazare, masă şi 12 zile de tratament.
La numărul de bilete de tratament acordate prin unităţile de tratament balnear ale Casei Naţionale de Pensii Publice se adaugă numărul de locuri la tratament balnear ce urmează să fie contractate cu alţi operatori economici interesaţi, în limita sumelor prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, în valoare de peste 319 milioane de lei.

Casa Naţională de Pensii Publice distribuie biletele de tratament balnear prin casele teritoriale de pensii şi decontează costul acestora din fondurile aprobate prin Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul în curs.

Faţă de anul trecut, pentru 2017 sunt prevăzute mai puţine bilete; în 2016 a fost asigurat un număr de 59.641 de biletele de tratament balnear prin unităţile de tratament balnear ale Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP). Anul trecut s-au contractat, în total, 234.880 de bilete de tratament balnear.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x