Ştiri

Acreditare pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca a obţinut din partea Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate, Certificatul de Acreditare.

Conform Ordinului Ministrului Sănătăţii, entitatea sanitară clujeană a fost încadrată în categoria II, subcategoria II M, certificatul atestând faptul că Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie dispune de un înalt nivel de dotare şi încadrare a resurselor umane şi că furnizeaza servicii medicale cu un grad mare de complexitate, deservind atât populaţia judeţului Cluj cât şi pacienţi din judeţele limitrofe.

Instituţia spitalicească a obţinut un punctaj de 86.97%, principalele puncte forte apreciate de comisia de evaluare fiind cele referitoare la calitatea serviciilor medicale oferite, nivelul de pregătire şi de performanţă profesională a corpului medical, comunicarea personalului cu pacienţii, dar şi dotarea unităţii cu aparatură medicală performantă. Certificatul de acreditare are o perioadă de valabilitate de cinci ani.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca este o unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj. Având în structură 230 de paturi, spitalul este o instituţie sanitară de monospecialitate care asigură, prin secţiile clinice şi serviciile din structură, asistenţă medico-chirurgicală complexă, curativă, preventivă şi de recuperare a pacienţilor cu afecţiuni respiratorii tuberculoase – TBC şi non-tuberculoase (BPOC, astm bronşic, patologie tumorală malignă şi benignă, pleurezii, supuraţii bronho-pulmonare) din judeţul Cluj şi din judeţele limitrofe.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x