”Ediţie Specială” îi aduce pe Horaţiu Mălăele şi pe Bogdan Mălăele pe aceeaşi scenă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Horaţiu Mălăele, maestrul ironiei şi al hazului ascuţit, va fi secondat de fiul său, Bogdan Mălăele şi de muzicianul Radu Captari, într-un nou spectacol: „Ediţie Specială”. Avanpremiera noului proiect marca Horaţiu Mălăele va avea loc, marţi, 18 aprilie, începând cu orele 19:30, la Cinema PRO Bucureşti.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tătăl şi fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la lacrima emoţiei şi ajungând, în mod evident, la râsul în hohote. Noul spectacol are la bază texte puternice, pline de emoţie, pigmentate cu momente „Best of Horaţiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentaţii ale actorului, un act artistic ce va demonstra încă o dată că nu poţi să nu îl iubeşti pe Horaţiu Mălăele, atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Muzica, special aleasă de Radu Captari şi melodiile noi compuse pe texte ce aparţin maestrului Horaţiu Mălăele, vor întregi universul în care spectatorul va râde cu poftă timp de o oră şi jumătate.

Ediţia Specială a serii de 18 aprilie, va fi urmată de proiecţia filmului „Funeralii Fericite”, o comedie cel îl aduce în prim plan pe Horaţiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor. Spectatorii vor beneficia în mod gratuit de vizionarea peliculei. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica compozitorului Vladimir Cosma.

Biletele pentru avanpremiera spectacolului „Ediţie Specială” au fost puse în vânzare la preţul general de 65 lei şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a locaţiei Cinema PRO sau online de pe www.ticketnet.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x