Lifestyle

Film – CHIPs: Poliţişti de belea – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

De câţi poliţişti e nevoie pentru a schimba un bec? Răspuns: de 7. Unu stă pe masă şi ţine becul în dulie, 4 învârt masa, unu se învârte în sens invers să nu ameţească ceilalţi şi unu ţine uşa deschisă să vină curentul. Doi poliţişti mergeau pe stradă. La un moment dat, văd un băieţel fumând şi-l iau la întrebări: – În ce clasă eşti, mă? – În clasa a 2-a. Unul din ei începe să-l certe, la care celălalt îi spune: – Ce-ai cu el? Tu în clasa a 2-a nu fumai? – Ba da, dar eu aveam 18 ani! Şi exemplele ar putea continua. Unul dintre cele mai populare personaje din bancurile româneşti şi din comediile americane este poliţistul.

În prezent, în cinematografe rulează un nou film care îi are în prim plan pe poliţişti. În rolurile principale îi regăsim pe Michael Peña şi Dax Shepard, alături de Jessica McNamee, Kristen Bell, Vincent D’Onofrio, în regia lui Dax Shepard.


sursa video: youtube

CHIPs (CHIPs: Poliţişti de belea) este un film de acţiune şi comedie, cu accente de dramă. Partea de comedie, chiar dacă nu este maximul a ceea ce ar fi putut fi, este calitativ rezonabilă. Situaţiile comice care stârnesc râsul sunt bine realizate şi fără exagerări, dar nu sunt foarte numeroase. În ceea ce priveşte partea de acţiune, nimic deosebit nu poate fi remarcat. Scenele mai intense sunt bine făcute şi sunt presărate pe alocuri cu momente amuzante, dar nu aduc nimic nou sau special.

Imaginea filmului este bună, din punct de vedere tehnic fiind bine realizată; cadrele sunt bine înlănţuite şi filmate într-un mod care ajută produsul final. Din punct de vedere al locaţiilor şi al personajelor, imaginile sunt uneori prea anoste, fără mare atractivitate sau diversitate.

Actorii aleşi au reuşit să facă faţă cu brio provocării de a aduce în prim plan doi poliţişti aflaţi în timpul unor încercări ale vieţii şi ale carierei. De data aceasta, poliţiştii nu sunt lăsaţi de scenarişti la limita inferioară a inteligenţei, aşa cum se întâmplă în marea majoritate a filmelor de acest gen. Fiecare este înzestrat cu un talent anume şi cu slăbiciuni. Dacă nu ar fi fost câteva momente exagerate, care ieşeau prea mult din tiparul propus, personajele ar fi putut fi credibile.

CHIPs: Poliţişti de belea este un film care nu merită o vizită la cinema şi plătit bilet. Filmul merită văzut în lipsă de altceva, când o să apară pe micile ecrane.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x