Evenimente

S-a dat startul celei mai mari campanii de promovare a mişcării de masă din România, „Bucurie în Mişcare”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În perioada 12 aprilie – 11 iunie, în cadrul campaniei „Bucurie în Mişcare”, toţi cei care iubesc mişcarea sunt invitaţi la o provocare extraordinară, aceea de a strânge împreună 1 milion de secunde de mişcare.

Fie că e vorba de joaca dintre părinte şi copil, de dans, de alergare, înot sau fitness, de sport individual sau de echipă, de mişcare în aer liber sau în interior, ambiţioasa provocare de anul acesta îi implică pe toţi utilizatorii de Facebook care doresc să-şi aducă contribuţia la strângerea celor „1 milion de secunde de mişcare”.

„Lansăm acum provocarea noastră, 1 Milion de secunde de mişcare, care este parte integrantă a proiectului Bucurie în Mişcare România. Dorim să implicăm cât mai mulţi oameni în campania 1 Milion de secunde de mişcare, nu doar pe cei care iubesc să facă sport şi să se joace în aer liber, ci şi pe cei care apreciază stilul de viaţă ce include mişcarea, în general. Suntem siguri că ideea noastră va prinde contur şi se va materializa doar prin implicarea tuturor. Cu ajutorul acestei provocări, ne dorim ca proiectul nostru de suflet, Bucurie în Mişcare, aflat anul acesta la cea de-a 6-a ediţie, să fie şi mai cunoscut şi apreciat. Îi invităm pe toţi cei care sunt pro #IubescMiscarea să se alăture campaniei noastre!”, a declarat Paula Şipoş, coordonator naţional Bucurie în Mişcare România.

Fiecare participant în provocare va putea contribui la realizarea ţintei finale, postând pe platforma Facebook un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mişcare. Pentru a putea fi incluse în provocare, clipurile vor trebui încărcate pe paginile personale sau de companie folosind o aplicaţie dedicată care contorizează secundele, însoţite de hastag-ul #IubescMiscarea, în perioada 12 aprilie – 11 iunie 2017. Aplicaţia este disponibilă aici: http://bucurieinmiscare.ro/iubesc-miscarea/

Paşii detaliaţi şi întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mişcare www.bucurieinmiscare.ro sau pe pagina oficială de Facebook
www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania.

Cele mai interesante şi hazlii filmări vor fi premiate săptămânal cu brăţări de fitness, tricouri şi rucsaci.

În perioada 12 mai – 4 iunie 2017, Asociaţia 11even alături de compania Kaufland România îi invită la distracţie în aer liber, jocuri, concursuri şi multe premii, pe toţi locuitorii din Arad, Craiova, Petroşani, Târgu Jiu, Deva, Făgăraş, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Botoşani, Timişoara, Zalău, Bacău, Cluj-Napoca, Galaţi şi Piatra Neamţ.

„Bucurie în Mişcare” este o platformă care integrează idei de jocuri şi metode simple de a face mişcare, menite să-i ajute pe participanţi să se inspire şi să aleagă mişcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Astfel, în cadrul fiecărui din cele 16 festivaluri vor putea fi regăsite următoarele zone pregătite pentru toţi cei care iubesc mişcarea:

1. Caravana „Jocurile copilăriei”;
2. Cros-ul Bucurie în Mişcare;
3. Zona de jocuri şi concursuri pentru copii şi familie – badminton, tir cu arcul, fotbal target, slow biking, ski pe asfalt etc.;
4. Zona de competiţii sportive – fotbal, streetball, volei, tenis de masă etc.;
5. Scena cu demonstraţii sportive, fitness şi dans;
6. Zona cu jocuri de team-building;
7. Zona cu meşteşuguri;
8. Zona cu bunătăţi de toate felurile;
9. Zona de relaxare şi board-games pentru tineri;
10. Zona „Reciclăm şi ne jucăm”.

În toate aceste oraşe, în cadrul evenimentelor „Bucurie în Mişcare”, toţi cei care au luat parte la provocarea „1 milion de secunde de mişcare” pot să primească una din cele 20.000 de brăţări #IubescMişcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mişcării din ţara noastră.

Agenda evenimentelor din acest an este următoarea:

12 – 14 mai: Arad, Craiova, Petroşani, Târgu Jiu;
19 – 21 mai: Deva, Făgăraş, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea;
26 – 28 mai: Baia Mare, Botoşani, Timişoara, Zalău;
1 – 4 iunie: Bacău, Cluj-Napoca, Galaţi, Piatra Neamţ.

Organizator principal Bucurie în Mişcare este Asociaţia 11even www.11even.ro. Cele 16 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali – oameni şi organizaţii care susţin activ sportul şi implicarea în comunitate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x