Muzica celor de la Irfan şi The Moon and The Nightspirit se va auzi joi la Teatrul Naţional „Lucian Blaga”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Mai este o zi până la concertul pe care două trupe deosebite, Irfan şi The Moon and The Nightspirit, îl vor susţine pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

Irfan este o trupă care a luat fiinţă în anul 2001 în Bulgaria. Din componenţa trupei fac parte: Ivailo Petrov, Kalin Yordanov, Peter Todorov, Yasen Lazarov, Denitza Seraphimova şi Darina Zlatkova. Muzica lor aduce un sound original electro-acustic, inspirat de tradiţiile sacre ale zonei balcanice, persane, orientale şi indiene, cu ritmuri hipnotizante. Prin sunetele pe care le produc în faţa publicului, cei de la Irfan explorează universul preistoric muzical al omenirii, pierdut în negura timpului. Spectatorii sunt invitaţi într-o călătorie mistică, dincolo de timp.


sursa video: youtube

The Moon and The Nightspirit este o trupă originară din Ungaria, ai cărei membrii fondatori sunt Ágnes Tóth şi Mihály Szabó. Din anul 2003, de la înfiinţare, ei au adus în faţa publicului cântece izvorâte din poveşti păgâne şi şamanism. Stilul lor este unul cu accente orientale, un mix de muzică medievală şi folk.


sursa video: youtube

Publicul clujean este aşteptat în seara zilei de joi, 20 aprilie, cu începere de la ora 20:00, la Teatrul Naţional „Lucian Blaga”, unde cele două trupe vor susţine un concert live.

Biletele pot fi achiziţionate online, folosind platforma Eventbook, de la Humanitas Cluj şi casieria Cinema Florin Piersic, cât şi de la Agenţia Teatrului Naţional.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x