Evenimente

Festivalul Zilele Clujului din mai, cu tema „Clujul se conectează / Connecting Cluj”, caută voluntari

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Festivalul Zilele Clujului se va desfăşura în acest an în perioada 25 – 28 mai. Tema ediţiei din 2017 este „Clujul se conectează / Connecting Cluj”, o cupolă care permite multă creativitate, descoperire, schimbare şi îmbinare.

Primăria Cluj-Napoca îi invită alături de echipa „Zilelor Clujului” pe toţi cei care doresc să afle cum se construieşte „festivalul care conectează oraşul”. Pentru a putea fi voluntar la eveniment, cei care doresc să se înscrie trebuie să aibă cel puţin 18 ani (împliniţi până în data de 25 mai 2017), să fie o persoană uşor adaptabilă, responsabilă, implicată şi descurcăreaţă. Perioada de recrutare este până în 30 aprilie.

Formularul de înscriere pentru voluntari se găseşte pe site-ul www.zileleclujului.ro sau la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 7. Acesta poate fi trimis la adresa de email zileleclujului@gmail.com sau depus atât la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, Str. Moţilor nr. 7, cât şi la primăriile de cartier. Fiecare aplicaţie va fi însoţită de o poză tip buletin sau va fi transmisă online.

De asemenea, pentru evenimentul de anul acesta, organizatorii au transmis cetăţenilor şi invitaţia de a face propuneri, de a da idei de evenimente şi activităţi care să se încadreze în această temă. Pe parcursul celor şapte ani, de când a fost lansată această sărbătoare, „Zilele Clujului” a crescut armonios, reuşind să atingă un public extrem de larg şi în acelaşi timp un standard de calitate ce reflectă oraşul căruia îi este dedicat – conectat, creativ, dinamic, multicultural, a informat Primăria Cluj-Napoca.

Pentru că „Zilele Clujului” nu ar putea da viaţă oraşului fără echipa de voluntari, primăria a pregătit o serie de surprize pentru cei care se remarcă în timpul festivalului.

În anul 2016, în cele 4 zile de festival, peste 250.000 de participanţi au luat parte la evenimentul de referinţă pentru locuitori şi turişti. Zilele Clujului este primul eveniment de anvergură din an, dintre festivalurile devenite veritabile „branduri de Cluj”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x