De interesŞtiri

Lucrări pe drumul judeţean Turda – Petreştii de Jos

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 107L Turda – Petreştii de Jos au loc în prezent o serie de lucrări pregătitoare în vederea aşternerii de covor asfaltic şi de tratament bituminos. Lucrările vizează un tronson în lungime de 12.6 kilometri, mai exact de la kilometrul 2+300 până la kilometrul 14+900.

În această fază, se execută lucrări de frezare şi de pregătire a căii de rulare şi a vecinătăţii acesteia pentru a se asigura frontul de lucru necesar desfăşurării lucrărilor de aşternere de covor asfaltic şi de tratament bituminos. Lucrările fac parte din programul de lucrări demarate de Consiliul Judeţean Cluj, care vizează întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului.

„Importanţa lucrărilor pe care le-am demarat pe acest sector de drum este dată de faptul că ele vor contribui semnificativ la asigurarea unei circulaţii în condiţii optime pe această rută alternativă de acces către Rezervaţia naturală Cheile Turzii, o zonă care atrage foarte mulţi turişti, precum şi către lacurile destinate pescuitului sportiv din comuna Ciurila”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Pentru ca lucrările care se desfăşoară pe acest sector de drum în cadrul programului anual de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene să se conformeze standardelor şi normativelor în vigoare, calitatea acestora este verificată în permanenţă de către reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul forului administrativ judeţean.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x