CONCURS clujescu.ro. Nu rataţi şansa de a câştiga bilete la spectacolul „Cântecul elefantului”!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

clujescu.ro vă oferă şansa de a câştiga o invitaţie dublă la spectacolul „Cântecul elefantului”, de Nicolas Billon.

Spectacolul va avea loc luni, 8 mai, de la ora 19:00, la studio Mario Dance Atelier (strada Someşului nr. 5).

„L-aţi cunoscut vreodată pe Michael? Probabil că nu, pentru acest lucru ar trebui să faceţi vizite regulate la spitalul de psihiatrie unde este internat, acolo toţi îl iubesc. Un singur om nu l-a întâlnit încă, directorul spitalului, doctor Greenberg, pentru că este prea ocupat cu birocraţia. Plus că evită aripa spitalului în care lucrează o anumită asistentă, domnişoara Peterson, cu care a avut cândva o idilă. Toţi trei se întâlnesc totuşi, într-o circumstanţă nu tocmai favorabilă. P.S. Daca tot o să-l cunoaşteţi pe Michael, e indicat să ştiţi câte ceva despre elefanţi.”, aşa sună invitaţia transmisă de organizatori pentru publicul clujean.

Producătorul evenimentului, Mario Dance Atelier, şi clujescu.ro, vă oferă două locuri la spectacol – o invitaţie dublă. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să răspundeţi corect (în secţiunea Comentarii şi păreri) la următoarea întrebare:

Cum se numeşte spectacolul la care puteţi câştiga o invitaţie dublă?

Vor fi luate în considerare toate răspunsurile corecte trimise până luni, 8 mai, ora 12:00. Câştigătorul concursului va fi anunţat pe site, în urma tragerii la sorţi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ispas Angela
Ispas Angela
5 years ago

Cantecul elefantului

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x