Evenimente

Depeche Mode au susţinut primul concert din seria celor care îi va aduce şi la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Turneul Global Spirit Tour, care îi va aduce la Cluj-Napoca pe cei de la Depeche Mode, a început. Ieri a avut loc în Stockholm, Suedia, pe Friends Arena, primul concert din turneul de promovare al noului album al trupei.

„Spirit” este cel mai nou album semnat Depeche Mode, lansat la nivel mondial în 17 martie 2017. Lansarea albumului este urmată de un turneu de promovare care a debutat ieri. Global Spirit Tour îi va aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1.5 milioane de fani din 32 de oraşe din 21 de ţări europene. Turneul se va încheia pe 23 iulie 2017 în Cluj-Napoca. Concertul celor de la Depeche Mode a stârnit mare interes printre fanii din România, biletele pentru concertul din 23 iulie de la Cluj fiind deja epuizate la trei categorii încă din luna martie.

Noul produs muzical este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producătorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atât în format standard, pe CD, cât şi în ediţie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn. Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzică, Q Magazine numindu-l „cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani”. La începutul lunii februarie a fost lansat single-ul „Where’s The Revolution”, pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

Spirit Tracklist (STANDARD):
Going Backwards
Where’s the Revolution
The Worst Crime
Scum
You Move
Cover Me
Eternal
Poison Heart
So Much Love
Poorman
No More (This is the Last Time)
Fail

Spirit Tracklist (DELUXE):
DISC 1
Going Backwards
Where’s the Revolution
The Worst Crime
Scum
You Move
Cover Me
Eternal
Poison Heart
So Much Love
Poorman
No More (This is the Last Time)
Fail

DISC 2 – Jungle Spirit Mixes
1. Cover Me (Alt Out)
2. Scum (Frenetic Mix)
3. Poison Heart (Tripped Mix)
4. Fail (Cinematic Cut)
5. So Much Love (Machine Mix)

Biletele pentru concertul de pe 23 iulie din Cluj-Napoca pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro şi din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţ: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluza, 251 lei – Tribuna Inel II, categoriile Golden Circle, Tribuna VIP şi Tribuna Inel I fiind epuizate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x