Chef Foa este ambasadorul Street FOOD Festival 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Turneul Street FOOD Festival 2017 e la un pas de a începe, iar bucătarii participanţi şi-au încins deja bucătăriile în căutarea de reţete perfecte pentru a satisface gusturile culinare ale tuturor gurmanzilor. Chef Foa se va reîntoarce în perioada 18 – 21 mai în Piaţa Unirii din Oradea, în calitate de ambasador al Street FOOD Festival, alături de care va călători mai departe prin: Iaşi, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Braşov, Alba-Iulia, Timişoara şi Bacău.

După ce în 2016 Chef Foa a gătit la foc continuu în toate cele 3 oraşe în care s-a desfăşurat Street FOOD Festival (Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi), în 2017 acesta va fi prezent în toate cele 9 oraşe pentru a revoluţiona bucătăria stradală. Alături de el va fi şi echipa sa de bucătari de la Stradale şi Flavours, cu un super show de live cooking şi preparatele lor deja consacrate – Foa’s Pastrami, Wok, Short Ribs sau Boneless Chicken. Noutatea absolută a acestui an este Bauru, un sandwich cu origini braziliene, pe care Chef Foa îşi pune amprenta pentru un maxim de savoare. În plus, va îndulci toate cele 9 oraşe cu propria sa versiune de Cinnamon Cake.

„2017 este clar anul Street FOOD! Cred cu tărie în acest concept şi în starea de bine pe care o creează mixul între preparate savuroase, muzică live şi lume prietenoasă. Mă bucur enorm că ne vedem în 9 oraşe din ţară, că savurăm împreună aromele speciale şi că simţim împreună vibe-ul festivalului. Îmi amintesc de Oradea cu mare drag de anul trecut şi abia aştept să ne reîntâlnim şi să vă surprindem cu noul Bauru – o minunăţie braziliană, inventată în 1930 şi reinventată de noi în 2017!”, spune Chef Foa.

Toate informaţiile despre evenimentele Street FOOD Festival sunt disponibile pe website-ul www.streetfoodfestival.ro şi pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Chef Foa este unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România. Cu o experienţă de peste 16 ani în bucătărie, Chef Foa este Executive Chef pentru Flavours şi îşi pune amprenta asupra evenimentelor organizate de către companie, precum şi pe meniurile zilnice din locaţiile operate de către Flavours. Chef Foa a făcut parte din echipa locală de juraţi a Masterchef şi este ambasadorul curentului street food în România.

Flavours a fost fondat în anul 2002 cu misiunea clară de a crea o echipă pasionată de mâncare, pentru evenimente out of the box. În prezent este una dintre cele mai importante companii de catering de eveniment şi operează în Bucureşti 6 locaţii printre care: Stradale, restaurantul ce promovează conceptul de street food, şi Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, cel mai hip loc de evenimente din Capitală. Flavours reinventează constant modul de organizare a evenimentelor din România, cu sprijinul echipei de bucătari cu experiență, condusă de către Chef Foa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x