Lucrări de asfaltare au loc pe drumul judeţean Turda – Petreştii de Jos

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 107L Turda – Petreştii de Jos se desfăşoară în aceste zile lucrări de aşternere de covor asfaltic.

Aceste lucrări au loc în cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea şi îmbunătăţ›irea infrastructurii rutiere a judeţ›ului. Asfaltarea se execută pe mai multe sectoare de drum situate pe un tronson în lungime de 12.6 kilometri, mai exact de la kilometrul 2+300 până la kilometrul 14+900, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

„Ceea ce urmărim prin intermediul acestor lucrări de asfaltare pe care le derulăm în ritm alert este să punem în valoare şi mai intens potenţialul turistic al judeţ›ului. În acest fel, oferim condiţ›ii optime de circulaţie pe această rută alternativă de acces către Rezervaţia naturală Cheile Turzii, o zonă care atrage foarte mulţ›i turiş™ti români şi străini precum ş™i către lacurile destinate pescuitului sportiv din comuna Ciurila” a declarat Alin Tiş™e, preş™edintele Consiliului Judeţ›ean Cluj.

Până în prezent au fost deja asfaltate trei sectoare de drum totalizând peste patru kilometri, lucrările continuând în ritm susţinut pe celelalte sectoare ale tronsonului vizat. În acelaş™i timp, de pe toate cele trei sectoare deja finalizate au fost extrase de către un laborator specializat carote pentru verificarea calităţ›ii stratului de asfalt, fiind controlate atât grosimea cât ş™i consistenţa acestuia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x