Andrea Bocelli şi Gheorghe Zamfir, duet de excepţie luna viitoare la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Luna viitoare, pe 22 şi 25 iunie, îndrăgitul tenor Andrea Bocelli va susţine două concerte, la Bucureşti şi Cluj-Napoca, concerte ce se doresc a fi de neuitat pentru cei prezenţi. Pe lângă toţi artiştii consacraţi, anunţaţi deja, organizatorii mai oferă un motiv de bucurie, un pretext în plus pentru a participa la concertul Andrea Bocelli: prezenţa maestrului Gheorghe Zamfir alături de îndrăgitul tenor. Cei doi vor avea un duet memorabil, un duet al zeilor: unul al naiului, celălalt al vocii.

Gheorghe Zamfir, cunoscut în întreaga lume ca şi „Regele Naiului”, singurul artist European, care a câştigat două discuri de aur în SUA şi singurul artist român, care a primit discul de aur în Ungaria, se alătură galeriei de invitaţi de prestigiu şi va fi prezent atât pe 22 iunie la Bucureşti, cât şi pe 25 iunie la Cluj-Napoca, pentru a încânta miile de spectatori care şi-au anunţat deja prezența.

„Este o bucurie pentru mine să urc pe scenă alături de marele tenor Andrea Bocelli. Naiul este viaţa, este sufletul meu. Întreaga mea existenţă trece prin fiecare sunet al acestui instrument atât de vechi, dar atât de actual prin sunetele lui. Sufletul poporului român se află în naiul meu. Şi de aceea, sunt de-a dreptul fericit că eu, noi, vom fi prezenţi alături de un artist atât de important. Este o nouă recunoaştere a artei româneşti, este o mândrie de care trebuie să ne bucurăm cu toţii. Vă aştept cu mare drag, atât la Bucureşti, cât şi în Cluj, să aplaudăm cu tot sufletul o artă, care nu va muri niciodată: muzica. Cântată, suflată, povestită. Cu toţii vom fi acolo să ne bucurăm, să vă bucurăm!” a declarat maestrul Gheorghe Zamfir.

Artist de geniu, neîntrecut maestru al naiului, românul Gheorghe Zamfir va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli şi ceilalţi invitaţi de prestigiu precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia şi Elisa Balbo, pentru a bucura spectatorii, pentru a le oferi momente unice.

Andrea Bocelli şi invitaţii săi vor fi acompaniaţi pe scenă şi de artişti ai Orchestrei şi Corului Operei Naţionale Bucureşti şi de cei ai Orchestrei şi Corului Operei Naţionale din Cluj-Napoca, peste 70 de instrumentişti şi 60 de corişti, oameni cu o experienţă impresionantă, oameni ce trăiesc pentru a dărui bucurie şi trăiri cu adevărat spectaculoase prin fiecare sunet, prin fiecare notă.

„Vă aşteptăm pe 22 iunie în Piaţa Constituției din Bucureşti şi pe 25 iunie la Cluj Arena din Cluj-Napoca pentru un spectacol de neuitat. Pentru o experienţă grandioasă, pentru sunete venite din Rai.” a declarat Andrea Bocelli.

Evenimentul este organizat de Quantum Media, în parteneriat cu Telekom România. Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro şi în format fizic din magazinele şi librăriile partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV şi supermarket-urile Carrefour.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x