Ştiri

Biletele pentru concertul Depeche Mode din Cluj au fost suplimentate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un număr limitat de bilete au fost puse în vânzare pentru concertul Depeche Mode ce va avea loc vara aceasta în Cluj-Napoca, au anunţat organizatorii. Noile bilete sunt disponibile în mai multe categorii de preţ,inclusiv în sectoare ce fuseseră declarate sold-out. Aceasta este prima vizita a membrilor Depeche Mode la Cluj-Napoca, concertul fiind inclus în turneul european ce marchează lansarea noului album intitulat Spirit.

Suplimentarea de bilete se datorează unor modificări de ordin logistic în urma cărora s-au putut elibera mai multe locuri ce fuseseră iniţial oprite de la vânzare. Fanii trupei mai au astfel posibilitatea sa găsească locuri disponibile inclusiv în sectoare ce fuseseră declarate deja sold-out, respectiv în Tribună, pe inelul 1, la preţul de 311 lei dar şi pe inelul 2, la preţul de 251 de lei. Biletele suplimentate sunt în număr limitat şi se pot achiziţiona fie online, de pe www.eventim.ro, fie din reţeaua magazinelor partenere.

Concertul pe care Depeche Mode îl va susţine pe Cluj Arena, vara aceasta, este cu atât mai special cu cât are loc exact în aceeaşi zi în care Martin Gore îşi sărbatoreşte ziua de naştere. Ziua de 23 iulie este aşadar una cu noroc pentru fanii celebrei trupe, care vor avea şansa nu doar să asculte câteva dintre cele mai iubite hituri Depeche Mode, ci vor putea să-l şi felicite pe Martin pentru cea de-a 56-a aniversare. În deschiderea concertului va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producator din Marea Britanie, mai multe detalii despre programul zilei urmând a fi făcute publice mai aproape de ziua evenimentului.

Biletele se găsesc pe eventim.ro şi în magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Mai sunt disponibile bilete în următoarele categorii de preţ: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluza, 251 lei – Tribuna Inel II, 311 lei – Tribuna Inel I, categoriile Golden Circle şi Tribuna VIP fiind epuizate.

Turneul Global Spirit a început pe 5 mai, cu un show la Stockholm, în Suedia, şi continuă în alte 20 de ţări europene, România fiind ultima din acest segment, noi concerte urmând să aibă loc în America de Nord şi America de Sud.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x