Evenimente

Street FOOD Festival 2017 va debuta în câteva zile la Oradea

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Debutul Street FOOD Festival 2017 se apropie cu paşi repezi. Piaţa Unirii din Oradea va găzdui în perioada 18 – 21 mai festivalul dedicat gurmanzilor.

Street FOOD Festival 2017 va aduce o creştere importantă ca şi număr de vendori şi bucătari care vor umple Piaţa Unirii din Oradea cu arome specifice mâncării de street-food, reţete alese, deserturi colorate şi bunătăţi de luat acasă. Burgerii şi sandwichurile cu specific se vor putea servi la standurile celor de la Str’EAT Bus sau Gourmet Street Food, Papa la Sanyi va readuce reţeta devenită deja tradiţie de gulaş cu hribi, iar Camionetta va încinge cuptorul de pizza pentru a satisface gusturile celor mai pretenţioşi gurmanzi. La Nu Ştiu Cine, Moritz Eis sau Scoops vor propune reţete inedite de deserturi, berea savuroasă, vinul, prosecco şi alte băuturi răcoritoare se vor găsi în festival pentru a completa perfect preparatele vedetă. Alături de aceştia vor fi alte sute de preparate atent gătite de un număr record de peste 45 de vendori care vor transforma Piaţa Unirii într-o bucătărie delicioasă.

Aceste reţete vor fi atent asezonate şi cu activităţi de relaxare precum muzică live şi kids zone. Artişti din întreaga lume vor crea coloana sonoră perfectă pentru o nouă ediţie de Street FOOD Festival şi vor contura alături de vendorii prezenţi o experienţă completă. Prima zi va debuta cu recitalul unui invitat special sosit tocmai din Brazilia, Adriano Trindade urmat de Trio Ricardo (Ungaria) şi Rozina Pátkai Quintet (Ungaria). Zilele ce urmează vor aduce pe scena festivalului şi alţi invitaţi precum: Hangácsi Márton (Ungaria), Tony Baboon (România), FUNKorporation (România), Otherside (România), urmând ca festivalul să se încheie cu un recital oferit de Helen (România).

„Dragi orădeni mâncăcioşi, ne întâlnim din nou. Ştim că abia aşteptaţi să degustaţi din preparatele Street FOOD Festival aşa că anul acesta am decis să vă aducem reţete din toate colţurile lumii, de la mâncare cu specific maghiar, la italian, mexican, românesc şi asiatic, şi multe altele. Vă mulţumim că ne-aţi primit cu aşa multă căldură şi deschidere în 2016 şi că ne-aţi invitat să vă readucem bucătăria stradală în Piaţa Unirii şi în 2017. Abia aşteptăm să începem acest turneu culinar care ne va purta prin frumoasa noastră ţară şi suntem extrem de onoraţi că ediţia de debut va fi la Oradea. Alături de noi îl vom avea în calitate de ambasador pe Chef Foa care va pregăti la standul Stradale reţete pline de savoare. La fel ca şi în 2016 ne-a fost alături în selectarea vendorilor prezenţi şi în crearea acestei experienţe complete. Ediţia de anul acesta vine cu un număr dublu de vendori faţă cea de anul trecut şi suntem onoraţi să ştim că datorită conceptului nostru tot mai mulţi bucătari investesc în food-truckuri, acesta devenind de altfel simbolul Street FOOD Festival 2017. Până ce ne întâlnim, dorim să vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături şi, de asemenea, să le mulţumim şi partenerilor noştri dar şi municipalităţii şi autorităţilor locale care au fost atât de deschise faţă de toate ideile şi proiectele noastre. Ne revedem în Piaţa Unirii în perioada 18 – 21 mai cu muzică bună, mult soare, activităţi diverse şi… multă mâncare delicioasă. Să nu vă uitaţi pofta de mâncare acasă. Garantăm că mâncare aşa bună ca la Street FOOD Festival nu mai găsiţi nicăieri.”, a declarat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Toate informaţiile despre evenimentele Street FOOD Festival sunt disponibile pe website-ul www.streetfoodfestival.ro şi pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care şi-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite şi servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experienţă inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialităţi culinare şi, evident, pasionaţii de gastronomie.

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de Agenţia Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen. Street FOOD Festival Oradea este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea şi Visit Oradea.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x