Evenimente

Horaţiu şi Bogdan Mălăele în „Ediţie Specială” la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un duo de excepţie, Horaţiu şi Bogdan Mălăele, va poposi în 22 iunie, de la ora 19:00, pe scena Cinematografului „Florin Piersic” din Cluj-Napoca. Cei doi actori, tată şi fiu, sunt protagoniştii spectacolului „Ediţie Specială”, care promite să aducă umorul şi buna dispoziţie, pentru o seară, în oraşul de pe Someş.

Muzica, special aleasă de artistul Radu Captari şi melodiile noi compuse pe texte ce aparţin lui Horaţiu Mălăele, vor întregi universul în care spectatorul va râde cu poftă timp de o oră şi jumătate.

Horaţiu Mălăele, maestrul ironiei şi al hazului inteligent, va ajunge în luna iunie cu spectacolul plin de umor „Ediţie Specială” în Braşov, Cluj şi Bucureşti. Protagoniştii „Ediţiei Speciale” vor putea fi aplaudaţi la scenă deschisă de spectatorii care vor fi prezenţi în data de 6 iunie, la Sala Patria din Braşov, în 22 iunie, la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca, sau pe 24 iunie la Cinema PRO din capitală, începând cu ora 19:00.

Clujenii şi bucureştenii care vor asista la spectacol vor beneficia de vizionarea filmului „Funeralii Fericite”, în mod gratuit. Pelicula este o comedie ce îl aduce pe Horaţiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor, şi ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica compozitorului Vladimir Cosma.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la:
● Braşov – Sala Patria, Librăria Şt. O. Iosif sau online de pe www.ticketnet.ro;
● Cluj-Napoca – standul Eventim din Iulius Mall, Cinema Florin Piersic sau online de pe www.eventim.ro, www.biletmaster.ro şi www.ticketnet.ro;
● Bucureşti – Cinema Pro, www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro sau www.ticketnet.ro.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele, tatăl şi fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la vibraţia emoţională şi ajungând, în mod evident, la râsul în hohote. Noul spectacol are la bază texte puternice, pigmentate cu momente „Best of Horaţiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentaţii ale actorului, un act artistic ce va demonstra încă o dată că nu poţi să nu îl iubeşti pe Horaţiu Mălăele, atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x