Lifestyle

Film – Cum să fii amantu’ la femei – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Latin lover. Femei şi bani, sau mai degrabă femei cu bani. Visul de a duce o viaţă de huzur fără prea mare bătaie de cap. O lume la picioarele tale, datorită calităţilor fizice şi a talentelor în arta seducţiei. Toate pot deveni realitate pentru un bărbat care ştie ce vrea şi se dedică trup şi suflet ţelurilor propuse.

Eugenio Derbez joacă rolul unui gigolo în noul film care rulează în prezent pe marile ecrane şi în care poate fi urmărit un episod al vieţii tumultoase a unui adevărat latin lover. El este asistat în multe din acţiunile întreprinse de tânărul şi inocentul Raphael Alejandro. Din dinstribuţie mai fac parte: Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raquel Welch. Filmul a fost regizat de Ken Marino.


sursa video: youtube

How to be a Latin lover (Cum sa fii amantu’ la femei) este o comedie care îşi merită titulatura. Este unul dintre puţinele filme care chiar are momente amuzante pe tot parcursul celor două ore în care rulează. Situaţiile comice sunt dese şi aproape toate credibile. Singurul caracter care pare deplasat în toată povestea este cel al lui Raquel Welch. Din tot filmul, momentul ei este cel mai deplasat şi strică puţin din farmecul filmului. În ciuda acestui neajuns, nu se poate trece cu vederea felul în care arată actriţa, la vârsta de 77 de ani. Rolul de partidă perfectă pentru un gigolo dornic de o viaţă frumoasă, pus pe căpătuială, îi vine ca o mănuşă frumoasei Raquel Welch.

Toate celelalte personaje care se perindă prin lumea latin loverului sunt destul de credibile. Fiecare are suficient timp la dispoziţie şi replici potrivite pentru a se prezenta. Printre cele mai amuzante momente din film sunt cele în care apare şi micuţul învăţăcel Raphael Alejandro. El are un rol dificil, acela de a călca pe urmele unui seducător experimentat, dar şi de a păstra inocenţa şi drăgălăşenia copilului bine educat.

Imaginile sunt realizate prin îmbinări de cadre lungi şi scurte, păstrându-se astfel o dinamică bună a filmului. Chiar dacă în câteva scene cadrele sunt extrem de scurte şi ar putea crea impresia unei greşeli în abordare, până la urmă toată această modalitate de realizare sprijină momentul. Realizatorii au dus în acest film fazele care crează situaţii amuzante până la capăt. Comicul este abordat într-o manieră clasică şi modalitatea de îmbinare a imaginilor contribuie la rezultatul final, unul care aduce bună dispoziţie.

Actorii aleşi în rolurile principale se potrivesc foarte bine în poveste. Protagoniştii au cu toţii farmec şi talent pentru comedie. Caracterele portretizate de ei se îmbină foarte bine şi fac un spectacol dinamic, plin de momente comice. Aceste momente sunt temperate potrivit, în momentele importante, de jocul serios şi de mica dramă, prezentă în orice povestire.

How to be a Latin lover (Cum să fii amantu’ la femei) este un film care merită văzut. Pentru un moment de relaxare şi amuzament este alegerea perfectă.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x