De interesŞtiri

Lucrări de asfaltare pe drumurile judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrări de asfaltare au fost începute în săptămâna de lucru 15 – 19 mai pe mai multe tronsoane de drum judeţean. Astfel, în cadrul programului care vizează modernizarea şi reabilitarea infrastructurii rutiere a Clujului, forul administrativ judeţean a anunţat demararea lucrărilor de asfaltare pe următoarele porţiuni de drum:

Pe drumul judeţean DJ 108C Gîrbău – Aghireş se execută lucrări de asfaltare pe un tronson cu o lungime totală de 2.7 kilometri, de la kilometrul 15+100 până la kilometrul 17+800.
Lucrările de întreţinere şi reparaţii demarate acum vin în continuarea celor derulate în cursul anului trecut şi vizează un tronson cu o lungime totală de 22.45 kilometri, de la kilometrul 5+600 până la kilometrul 28+050, pe mai multe sectoare de drum lucrările fiind finalizate.

Lucrări de asfaltare au fost demarate pe drumul judeţean DJ 107L Petreştii de Jos – Lita, pe un tronson în lungime de 16.05 kilometri, de la kilometrul 14+900 până la kilometrul 30+950.
După o serie de lucrări pregătitoare necesare în vederea asigurării unui front de lucru consistent, în săptămâna de lucru 15 – 19 mai au fost în plină desfăşurare lucrările de aşternere a primului strat de asfalt, cel de binder, până în acest moment fiind asfaltat, pe o bandă de circulaţie, un sector în lungime de aproximativ 1.5 kilometri.
Alături de aceste lucrări de asfaltare în două straturi, modernizarea drumului judeţean Petreştii de Jos – Lita, proiect de mare anvergură finanţat din creditul de 50 de milioane de euro contractat de Consiliul Judeţean, mai are în vedere construirea a două poduri noi, reabilitarea unuia deja existent, precum şi realizarea de şanţuri şi acostamente.

A fost terminată aşternerea asfaltului de uzură pe drumul judeţean DJ 103G Gheorgheni – Aiton.
Tronsonul asfaltat are o lungime de 3.2 kilometri, de la kilometrul 51+105 până la kilometrul 54+287. Lucrările de întreţinere curentă şi periodică pe drumul judeţean DJ 103G limită cu judeţul Alba – Podeni – Moldoveneşti – Cheia – Cheile Turzii – Sănduleşti – Tureni – Ceanu Mic – Aiton – Gheorgheni fac parte dintr-un program complex şi vizează întreaga sa lungime de 48,646 kilometri, mai exact de la kilometrul 13+200 până la kilometrul 61+846. O serie de lucrări au demarat anul trecut, pe mai multe sectoare acestea fiind finalizate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x