Evenimente

Jason Derulo şi Rita Ora vin pentru prima dată în România, la NEVERSEA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jason Derulo şi Rita Ora vin pentru prima dată în România, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. În line-up-ul NEVERSEA mai intră şi trupa britanică pop, Years&Years şi Ella Eyre.

Jason Derulo, artistul cu 11 single-uri de platină, care s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, vine pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. La doar 27 de ani, artistul american este în toate topurile momentului şi are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lansează. A colaborat şi a compus melodii pentru artişti ca: Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell şi mulţi alţii. Melodii atât de cunoscute fanilor şi nu numai, precum „Watcha Say”, „Talk Dirty”, „Want to want me”, „Wiggle Wiggle” dar şi cea mai nouă piesă „Swalla”, toate se vor auzi în vară, live pe scenele NEVERSEA.


sursa video: youtube

La început de vară, ce poate să sune mai bine la malul Mării Negre decât melodia „Hot right now”, cântată live de compozitoarea şi artista britanică, Rita Ora. Primul ei album „Ora”, lansat în 2012, a ajuns în scurt timp numărul unu în Marea Britanie. Albumul conţine melodiile „RIP” la care a colaborat cu Tinie Tempah dar şi „How we do party”, atât de fredonate de fanii din întreaga lume. Cunoscută pentru nonconformismul său, artista britanică este şi actriţă. A avut roluri în filmele Fast and Furious 6 şi Fifty Shades of Grey.


sursa video: youtube

Trupa britanică pop Years&Years vine la malul Mării Negre, şi urcă pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Ella Eyre este deja cunoscută fanilor din România. În 2016 a fost prezentă la Cluj-Napoca, la cea de-a doua ediţie a festivalului UNTOLD, unde zeci de mii de fani au fredonat melodii precum „Waiting all night”, „Together” şi „Deeper”.

Primele peste 20.000 de abonamente s-au vândut în mai puţin de o lună şi organizatorii estimează că festivalul NEVERSEA va fi sold out încă de la prima ediţie. Fanii care vor să trăiască o experienţă unică la malul Mării Negre, mai pot achiziţiona doar până miercuri, 31.05.2017, abonamente la preţul special de 225 de lei plus taxe. Acestea pot fi cumpărate de pe www.neversea.com.

Începând cu luna iunie preţul ultimelor abonamente la festivalul NEVERSEA va creşte. Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopţii şi al magiei.

NEVERSEA are loc în perioada 7 – 9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanţa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x