De interesŞtiri

Zboruri charter pentru vara 2017 din Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de mâine, 25 mai 2017, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vor debuta zborurile tip charter.

Programul de vară va include zboruri turistice către nouă destinaţii, din Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) şi Turcia (Antalya), a anunţat Consiliul Judeţean Cluj, sub autoritatea căruia funcţionează aeroportul clujean. Zborurile spre destinaţiile de vacanţă vor fi operate în fiecare zi a săptămânii, de către nouă companii aeriene: Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom, Freebird Airlines, Pegasus şi Atlasglobal.

Comparativ cu sezonul de vară 2016, anul acesta, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj se va putea zbura către o nouă destinaţie, Tessaloniki (Grecia), zbor operat de către compania aeronautică Ellinair, în perioada 16 iunie – 28 septembrie 2017. De asemenea, cele mai multe zboruri de tip charter vor fi către Antalya (Turcia), acestea fiind operate de către şase companii aeriene.

În acest moment, de pe aeroportul clujean sunt operate peste 40 de destinaţii, spre 21 de ţări din Europa şi Orientul Mijlociu, creşterea continuă a numărului acestora fiind determinată de adresabilitatea tot mai ridicată a pasagerilor care optează pentru un zbor în/din Cluj. Acest fapt este confirmat de datele statistice privind traficul de pasageri care a înregistrat, doar în primul trimestru al acestui an, o creştere de aproximativ 60% comparativ aceeaşi perioadă a anului trecut.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x