Campania Bac de 10 trimite absolvenţii la UNTOLD şi NEVERSEA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Organizatorii UNTOLD continuă şi în acest an tradiţia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat: „Anul acesta, cine BAC-ul trece, la UNTOLD şi NEVERSEA petrece!” promit organizatorii festivalului.

Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia UNTOLD, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la NEVERSEA. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenţii de 10 vor primii şi câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland România. În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, în perioada 6 iunie – 10 iulie, după cum urmează:

● Abonamentul la UNTOLD cu o reducere de 150 de lei plus taxe din preţul final al abonamentului de 550 de lei plus taxe;

● Abonamentul la NEVERSEA cu o reducere de 195 de lei plus taxe din preţul final al abonamentului de 420 de lei plus taxe.

Adrian Chereji, director de Marketing şi Comunicare UNTOLD şi NEVERSEA a afirmat: „Ca în fiecare an, şi în 2017 susţinem performanţa în educaţie şi încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au aşteptat tot anul. Şi pentru că familia UNTOLD s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, NEVERSEA, cei care dau BAC-ul anul acesta sunt şi mai norocoşi pentru că vor avea distracţie dublă.”

Toţi absolvenţii care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 şi să completeze corect forumularul cu adresa de mail validă (aici fiecare absolvent va primi abonamentele achiziţionate).

În campania de anul trecut, 65 de absolvenţi care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cea mai tare petrecere a anului 2016, UNTOLD. Alţi peste 3.500 de tineri au primit reducere la abonament.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x