Lucrări de asfaltare finalizate pe drumuri judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe parcursul săptămânii de lucru care s-a încheiat, lucrări de asfaltare a unor tronsoane de drum judeţean au fost încheiate.

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii.
Pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii au fost finalizate lucrările de asfaltare, cu preluare de denivelări, pe ultimele două sectoare de drum vizate. Lungimea totală asfaltată este de 7.31 kilometri, între poziţiile kilometrice 33+790 şi 36+680 precum şi între kilometrul 40+680 şi kilometrul 45+100.
Consiliul Judeţean Cluj informează că în vederea verificării calităţii stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi consistenţei acestuia, de pe aceste sectoare de drum au fost extrase carote de către un laborator specializat. Totodată, pentru finalizarea completă a lucrărilor pe acest drum judeţean se vor mai executa lucrări constând în curăţarea şanţurilor, completarea de acostamente, refacerea zidăriei la parapetul greu existent şi montarea de lise metalice.
Lucrările de asfaltare încheiate acum vin în completarea celor derulate în cursul anului trecut când pe acest drum judeţean au fost executate ample lucrări de întreţinere constând în asfaltarea unui tronson de 4 kilometri, de la kilometrul 36+680 până la kilometrul 40+680 şi realizarea de tratament dublu bituminos pe două tronsoane în lungime totală de 6.27 kilometri, de la kilometrul 28+720 până la kilometrul 33+790 şi de la kilometrul 45+100 până la kilometrul 46+300.

A fost finalizată asfaltarea unui tronson al drumului judeţean 103L Mănăstireni – Râşca.
Aşternerea stratului de asfalt, pe tronsonul cuprins între kilometrii 1+160 şi 4+900 al drumului judeţean DJ 103L Mănăstireni – Râşca, a fost finalizată.
În continuarea acestor lucrări, pe drumul judeţean Mănăstireni – Râşca se toarnă în prezent covor asfaltic de la km 5+625 la km 7+590, lucrările fiind executate de SC Diferit SRL.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x