Locuri de cazare pe durata festivalului UNTOLD 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un număr de 3.000 de locuri de cazare sunt disponibile în Campingul UNTOLD 2017, din Baza Sportivă Transilvania, pentru cei care vor participa la începutul lunii august la festival.

Mai sunt doar 55 de zile până la cel aşteptat festival din Europa, UNTOLD, aşa că organizatorii au lansat locurile de cazare disponibile pentru perioada festivalului. Doritorii pot alege între campingul UNTOLD, care în acest an va fi amenajat în baza sportivă Transilvania şi campusurile studenţeşti din Cluj-Napoca. Căsuţe dotate modern şi corturi de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în vară la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Atmosfera unică a festivalului va fi completată şi în acest an de experienţe inedite în campingul UNTOLD. Festivalierii vor avea de ales între mai multe posibilităţi de cazare. Pe lângă hotelurile şi pensiunile din oraş, în acest an sunt din nou puse la dispoziţie până la 3.000 de locuri în campingul care va fi amenajat în baza sportivă Transilvania, adică la 20 de minute de mers pe jos până la zona festivalului. Campingul va fi păzit 24 din 24 de ore şi va avea facilităţi precum: duşuri, toalete, apă curentă, foodcourt, staţie de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare şi activităţi tematice pe timp de zi.

Opţiunile de cazare sunt:
• Cort Propriu / 95 de lei / 1 persoană / 4 zile;
• Regular Tent / 360 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou) / 4 zile;
• Pampus / 2.600 de lei / 4 persoane / 4 zile;
• UNTOLD Hut (căsuţă)/ 2.600 de lei / 2 persoane / 4 zile.

Peste 1.300 de locuri de cazare vor fi disponibile în campusurile studenţeşti din Cluj-Napoca.

În Campusul UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 4 paturi în căminele universitare ale USAMV şi ale Universităţii Tehnice din oraş. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul şederii şi recepţie non-stop.
• Camere Premium (Cămin USAMV – Str. Moţilor nr. 74 – 76) – 1.200 lei / pat / 4 nopţi – baie proprie, 2 persoane în cameră;
• Camere Confort (Cămine UTCN – Observator nr. 34) – cu baie proprie – 450 lei / pat / 4 nopţi.

Mai multe informaţii despre facilităţile fiecărei opţiuni de cazare găsiţi pe http://untold.com/accommodation.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x