Bilete gratuite la UNTOLD sau NEVERSEA pentru donatorii de sânge

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

UNTOLD şi NEVERSEA lansează astăzi, 14 iunie, de ziua mondială a donatorului de sânge, a treia ediţie a campaniei Blood Network.

UNTOLD continuă şi în acest an una dintre cele mai premiate campanii de CSR din România şi din Europa, Blood Network. Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge „Și Eu Donez”, organizatorii UNTOLD şi NEVERSEA lansează astăzi campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România şi care a demarat în 2016 prima Reţea a Donatorilor Benevoli de Sânge din ţară. Campania se desfăşoară în perioada 14 iunie – 10 iulie.

Şi în acest an, festivalierii vor putea dona şi la caravanele mobile, de aceasta dată, din patru oraşe ale ţării: Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara şi Constanţa. Toţi cei care vor dona la caravanele mobile între orele 08:00 – 12.00 vor primi un bilet gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA.

● Cluj-Napoca: 17, 18 iunie, Bulevardul Eroilor;

● Bucureşti: 24, 25 iunie, Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle;

● Timişoara: 1, 2 iulie, Iulius Mall;

● Constanţa: 1, 2 iulie, Parcul Tăbăcăriei.

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă şi se înscrie în baza de date Şi Eu Donez reteaua.sieudonez.ro primeşte un bilet gratuit la UNTOLD sau la NEVERSEA.

Toţi cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga ţară şi intră în reţeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA. Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completeze formularul solicitat şi să ataşeze o poză cu adeverinţa de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziţiona abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD reducerea este de 15O LEI + taxe din preţul final de 550 lei + taxe al abonamentului;

*la NEVERSEA reducerea este de 195 lei+ taxe din preţul final de 420 lei + taxe al abonamentului.

În acest moment, reţeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Şi eu donez, înseamnă 4.000 de membrii, din care peste 1.700 s-au înscris în perioada campaniei Blood Network 2016.

Edy Chereji, director de Marketing şi Comunicare UNTOLD şi NEVERSEA. „Alături de partenerul Kaufland şi platforma „Şi eu donez” continuăm tradiţia şi în acest an. Vom încerca din nou să îi facem conştienţi pe tineri de importanţa donării de sânge. Împreună, donatori şi parteneri, am construit deja prima bază de donatori benevoli de sânge din România şi ne dorim ca această bază de date să crească de la an la an”.

UNTOLD 2017 va avea loc în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x