Alexandru Jula, „Ultimul romantic”, în turneu naţional

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

De peste şase decenii, cunoscutul interpret Alexandru Jula se află în inimile iubitorilor muzicii uşoare româneşti pentru vocea sa caldă, inconfundabilă, pentru farmecul şi umorul lui, pentru bonomia lui, dar mai ales pentru talentul şlefuit şi şlagărele care au scris povestea sa în muzică.

În luna iunie a acestui an, vedete ale muzicii şi umorului românesc îl vor sărbători pe marele cântăreţ al iubirii, în spectacolul „Ultimul romantic”, prezentat în cadrul unui mini-turneu naţional în şase oraşe. Titlul poartă, de asemenea, şi numele cărţii biografice a artistului, scrisă de Oana Georgescu.

Mini-turneul va cuprinde reprezentaţii programate astfel:
● 19 iunie, la Cinema Dacia din Reşiţa, de la ora 20:00;
● 20 iunie, la Cinema Luna din Caransebeş, de la ora 20:00;
● 21 iunie, la Cinema Timiş din Timişoara, de la ora 20:00;
● 22 iunie, la Teatrul de Artă din Deva, de la ora 20:00;
● 23 iunie, la Teatrul Municipal Traian Grozăvescu din Lugoj, de la ora 20:00;
● 26 iunie, la Cinema Dacia din Arad, de la ora 20:30.

„Ultimul romantic” este un spectacol menit să meargă direct la suflet, să aducă în atenţia publicului melodii de odinioară şi valori artistice de necontestat. Cele mai cunoscute şi iubite piese ale lui Alexandru Jula, printre care „Să nu spui iubirii adio nicicând”, „Când liliacul va-n-flori din nou”, „Soţia prietenului meu”, „Glasul tău, numele tău”, „Te ştiu de când e lumea”, „Vorbeşte-mi de iubire” sau „N-am să uit nicicând iubirea”, se vor adăuga amintirilor şi momentelor umoristice speciale, prezentate de actorul Jean Paler, precum şi refrenelor celor mai frumoase şlagăre interpretate de artişti interpreţi de calibru, invitaţi în concert, precum: Ileana Şipoteanu, Stela Enache, Marina Florea sau Alexandra Canareica.


sursa video: youtube

În acelaşi timp, melomanii de ieri şi de azi vor avea parte de o reîntâlnire emoţionantă cu una dintre cele mai cunoscute voci ale „Epocii de aur”, marele tenor Florin Georgescu. Maestrul Florin Georgescu a înregistrat un succes uriaş în concertele susţinute pe cele mai prestigioase scene din întreaga lume şi a fost sigurul tenor român pentru care admiratorii au spart geamurile Operei Române în dorinţa disperată de a-l vedea şi auzi. Participarea extraordinară a marelui muzician, cântăreţ de operă, operetă şi ambasador al romanţei, va completa tabloul ultimului romantic, cu selecţii de arii celebre din operete şi canţonete, ca: „Te voi răpi la noapte”, „Mi-e dor, de-o fată mi-e dor”, „Frumoasa mea cu ochii verzi” sau „Corbăierii”, care de-a lungul timpului au sensibilizat audienţa feminină.

Într-o carieră de peste şase decenii, Alexandru Jula a lansat sute de cântece, de cele mai diverse genuri, iar succesul la marele public a fost argumentul major pentru care şi-a dedicat viaţa scenei, fără nici un compromis. Nu cântă muzică veche sau muzică nouă, ci cântă muzică de calitate, cu versuri pentru suflet, care îşi păstrează valoarea în timp. Alexandru Jula rămâne în continuare un mare romantic al muzicii uşoare româneşti.

Biletele pentru reprezentaţiile spectacolului „Ultimul romantic” au fost puse în vânzare la preţul general de 60 lei şi pot fi achiziţionate atât online prin www.bilete.ro cât şi de la punctele de vânzare ale Oficiilor Poştei Române, magazinele Inmedio şi Germanos sau de la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Rezervări şi informaţii: 0787/555.049.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x