EvenimenteŞtiri

Bilete pentru concertul Sting de la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Începând de astăzi, 15 iunie, fanii Sting îşi vor putea achiziţiona bilete pentru concertul artistului, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Biletele vor fi disponibile la mai multe categorii de preţ, între 146 şi 467 de lei. Concertul artistului face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio: 57th & 9th.

Cei care nu vor sa rateze întâlnirea cu celebrul artist, programată pentru toamna acestui an la Cluj-Napoca, au la dispoziţie şase categorii de bilete dintre care să aleagă, preţurile variind în funcţie de distanţa faţă de scenă: 146 de lei – zona de acces general, care oferă acces în picioare, 226 de lei, 256 de lei, 286 de lei, 346 de lei – zona Golden Circle, cu acces în picioare, pentru care se poate achiziţiona bilet cu opţiunea de Early Entry, la preţul de 703 lei, şi 467 de lei.

La acestea se mai adaugă şi un număr limitat de hot seats disponibile la preţul de 823 de lei. Biletele hot seats oferă acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sală, precum şi un pachet special ce conţine: o legitimaţie suvenir din partea turneului Sting, un cadou şi chiar posibilitatea de a întâlni câţiva dintre membrii echipei lui Sting.

Toate biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro precum şi în reţele afiliate, respectiv: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi Diverta, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Concertul, care marchează prima vizită a artistului la Cluj-Napoca, în Transilvania, este inclus în turneul intitulat 57th & 9th, ce promovează noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influenţe rock. Materialul discografic poartă acelaşi nume, fiind intitulat astfel după intersecţia pe care Sting o parcurgea zilnic în drumul său către studioul unde înregistra noile piese.

Turneul a inclus până în prezent peste 50 de oraşe din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicală internaţională. Mai multe detalii despre programul complet al turneului sunt disponibile şi pe site-ul: www.sting.com/tour.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x