Horaţiu Mălăele, Bogdan Mălăele şi Radu Captari, un trio de excepţie în „Ediţie Specială”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cu o inventivitate scenică şi cu un suflu epic unic ce păstrează realismul terifiant sub nota hazului de necaz, actorul Horaţiu Mălăele, împreună cu Bogdan, fiul său cel mare, invită publicul spectator la o nouă „Ediţie Specială”, ce va avea loc sâmbătă, 24 iunie, la Cinema PRO din capitală, de la ora 19:30.

Cu acelaşi umor sec tipic şi o infinită plăcere a improvizaţiei, cel mai nou spectacol marca Horaţiu Mălăele este aşteptat cu entuziasm de publicul spectator pentru a destinde atmosfera cotidiană. Aşa cum, recitalul de succes „Sunt un orb” a fost văzut şi revăzut de sute de mii de spectatori, noua producţie „Ediţie Specială” va scrie în mod sigur istorie.

Mălăele, tatăl şi fiul, se întrec necontenit în dialoguri actoriceşti fine şi subtile, de un umor exploziv sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul armonios al îndrăgitului artist Radu Captari. Muzica, interpretată de artistul 100% român dar cu suflet rusesc şi, melodiile noi, compuse pe texte ce aparţin maestrului Horaţiu Mălăele, vor întregi imaginea fascinantă a universului umoristic.

Durata spectacolului este de aproximativ o oră şi jumătate, dar seara estivală de sâmbătă, 24 iunie se va încheia în jurul orelor 22:00, mai exact, după vizionarea filmului „Funeralii Fericite”, proiecţie de care spectatorii vor beneficia în mod gratuit.

Pelicula este o comedie excepţională ce îl aduce pe Horaţiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor, şi ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele sunt disponibile la preţ general de 65 lei şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a sălii Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro şi www.ticketnet.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x