EvenimenteŞtiri

Un nou personaj în povestea UNTOLD – Dragonul

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În cadrul unei conferinţe de presă organizată miercuri, 21 iunie, organizatorii UNTOLD au prezentat noul personaj al tărâmului magic al festivalului – Dragonul. Această creatură protectoare a fost chemată cu mii de ani în urmă de Magician, într-o noapte de august, în mijlocul luminişului din pădurea Hoia-Baciu din inima Transilvaniei.

De altfel, perioada în care se desfăşoară festivalul nu a fost aleasă întâmplător. Organizatorii au ales aceste zile pentru a se asigura că lumea fantastică şi creaturile magice pot să pătrundă în REAL LIFE FANTASY al UNTOLD, cu ajutorul lunii pline.

Bogdan Buta, directorul general UNTOLD, Edy Chereji, directorul de marketing şi comunicare al festivalului şi Bogdan Rădulescu, manager executiv, au prezentat pe lângă noul personaj şi ultimele noutăţi în ceea ce priveşte organizarea festivalului. Astfel, mai sunt aproximativ 10.000 de abonamente şi 2.000 de bilete de o zi disponibile, iar organizatorii se aşteaptă ca evenimentul să fie sold-out.

Bogdan Buta a declarat că îşi doreşte ca în acest an participanţii să aibă parte de cea mai bună experienţă la UNTOLD, la cel mai bun preţ. Datorită succesului de care festivalul s-a bucurat încă de la început, şi a interesului pentru eveniment manifestat de oameni din întreaga lume, pentru ediţia din acest an bugetul pentru artişti a fost mărit considerabil şi au mai fost adăugate două scene. Bogdan Buta a amintit în cadrul conferinţei de presă desfăşurată azi şi interesul pe care îl manifestă artiştii cunoscuţi şi apreciaţi pentru UNTOLD. De exemplu, Armin van Buuren va fi prezent pe scena festivalului pentru a treia oară consecutiv, iar Martin Garrix a declarat într-un interviu, în Statele Unite ale Americii, că preferă dintre toate festivalurile UNTOLD, denumindu-l „crazy festival in Roumania – UNTOLD.”

Directorul de marketing şi comunicare al festivalului, Edy Chereji, a reamintit cu această ocazie de campaniile derulate în această perioadă, şi care au adus beneficii nu doar festivalului şi participanţilor, ci şi societăţii în general. Printre campanile amintite se numără Pay with Blood sau Bac de 10. El a declarat că datorită festivalului desfăşurat la Cluj, s-au schimbat idei preconcepute despre România.

Cei mai buni DJ: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello dar şi cele mai bune voci live ale momentului: Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, Tinie Tempah, MØ, şi mulţi alţii vor urca pe scena principală anul acesta la UNTOLD. Programul complet al festivalului cu repartizarea artiştilor pe scene şi pe ore va fi anunţat în perioada imediat următoare.

Organizatorii festivalului au anunţat că mai au de făcut încă un anunţ surpriză în curând. După cei peste 200 de artişti anunţaţi deja, două scene în plus, bugetul mărit substanţial, fanii mai au de aşteptat încă puţin până la aflarea unei noi ştiri marca UNTOLD.

Festivalul se va desfăşura în perioada 3 – 6 august 2017, la Cluj-Napoca.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x