De interesEvenimente

Mai sunt doar două săptămâni până la cel mai aşteptat festival de pe plajă din România, NEVERSEA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În doar 14 zile, oraşul Constanţa se va transforma în polul distracţiei de la Malul Mării Negre. Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim şi mulţi alţii vor urca pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA.

La prima ediţie a festivalului, segmentul de plajă cuprins între plaja Modern şi plaja Trei Papuci se va transforma în plaja NEVERSEA. În cele trei zile de festival este aşteptat un trafic de peste 150.000 de persoane din ţară şi din străinătate, dar şi peste 150 dintre cei mai buni artişti ai momentului. În line-up-ul festivalului NEVERSEA anunţat deja, mai urcă peste 40 de artişti.


Programul festivalului, ziua 1


Programul festivalului, ziua 2


Programul festivalului, ziua 3

Amplasare festival şi acces
În vederea desfăşurării festivalului la cele mai înalte standarde, organizatorii au avut în vedere 3 plaje din oraşul Constanţa. Fiecare dintre acestea se poate mula perfect pe amploarea şi dimensiunea festivalului. După evaluarea tuturor planurilor de amplasament, dar şi a caracteristicilor fiecărei plaje, autorităţile abilitate au recomandat pentru acest an, zona mai sus amintită. Ţinând cont de toate detaliile tehnice, organizatorii împreună cu toate autorităţiile implicate au decis ca, din cele 3 locaţii prezentate în luna martie spre autorizare, segmentul de plajă dintre plaja Modern şi plaja Trei Papuci să găzduiască festivalul NEVERSEA. În acest sens, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral a pus la dispoziţia organizatorilor autorizaţia necesară în vederea desfăşurării evenimentului, în conformitate cu prevederile legale, pentru perioada 7 – 9 iulie.

Festivalul NEVERSEA se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi, iar accesul participanţilor se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portului Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde vor fi amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brăţara de festival.

În vederea fluidizării traficului şi pentru evitarea oricărui disconfort, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a decis restricţii de circulație auto în perioada 4 iulie – 10 iulie, pe următoarele străzi: Strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1; Sensul Giratoriu Traian cu Termele Romane; Strada Traian cu Blvd. Tomis; Strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga; Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân; Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan; Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal; Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor; Strada Bucovina cu Strada Eroilor; Strada Yokohoma, Strada Salonic şi Strada Belvedere. Mai multe detalii găsiţi în harta de mai jos.

Parcări recomandate şi transport în comun
Fanii care ajung în Constanţa cu maşina pot opta pentru cele două parcări în proximitatea festivalului: parcarea Centrului Expoziţional Constanţa şi parcarea de pe Bulevardul Mamaia nr. 296, (fosta bază ONT). Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun, care va funcţiona după un orar special, care să deservească principalele zone ale municipiului Constanţa. Detalii în privinţa acestuia vor fi comunicate în perioada imediat următoare.

Camping recomandat
Celor care nu au reuşit să-şi găsească încă un loc de cazare pentru festivalul NEVERSEA, le este recomandat de organizatori campingul GPM Camping de pe Bulevardul Mamaia Nord din Constanţa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x