Cea mai mare densitate de antreprenori şi top manageri, la Cluj Business Days 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cea de-a 27-a ediţie a Business Days, care va avea loc pe 5 – 6 iulie, la Cluj-Napoca (în incinta Liberty Technology Center şi Impact Hub) aduce cea mai mare densitate de antreprenori şi top manageri la un singur eveniment dedicat afacerilor din România şi din Europa de Est.

În cadrul a 40 de manifestări, peste 100 de speakeri şi experţi români şi străini, cu minim 20 de ani de experienţă profesională în domeniile care dictează evoluţia afacerilor în anul 2017 se pregătesc să împărtăşească din experienţa lor şi să îi facă parteneri în experienţe viitoare pe cei 600 de participanţi – antreprenori, directori generali, CEO, middle manageri (HR, marketing, comunicare, comercial, dezvoltare) înscrişi la Business Days Cluj 2017.

Conform statisticilor realizate de Business Days în cei 7 ani de activitate, peste 50% dintre participanţi sunt factori de decizie (antreprenori, top manageri, membri de bord). La ora actuală, în România şi Europa de Est nu există o „aglomeraţie” mai mare de antreprenori şi top manageri prezenţi la un eveniment de business, pe durata a două zile. În medie, la un eveniment Business Days sunt participanţi din aproximativ 20 de judeţe ale României, iar peste 4% dintre cei înscrişi sunt din străinătate – Ungaria, Austria, Elveţia, Italia, Spania.

Calitatea evenimentului este dictată de numele foarte mari, recunoscute pe plan internaţional, care alcătuiesc lista de speakeri, de calitatea participanţilor (CEO, antreprenori, General Manageri, Middle Manageri), a temelor abordate şi a oportunităţilor de business networking. La ediţia de la Cluj vor fi prezenţi specialişti din toate industriile şi domeniile, precum: Jim Bagnola, Efrat Avnor, Silviu Hotaran, Petre Nicolae, Wargha Enayati, Ion Sturza, Andreas Cser, Alexandru Iliescu, Sorin Faur, Eugen Potlog, Bogdan Colceriu, Dan Mocanu, Marius Ghenea, Florentin Banu, Sergiu Negut sau Virgil Zahan.

Până acum, s-au înscris deja factori de decizie din industrii precum: IT, finaciar, bancar, retail, servicii, publicitate, consulatanţă, comunicaţii, turism, energie, transport, industrie, producţie, asigurări etc.

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere la Cluj Business Days, lista completă a speakerilor şi alte informaţii, puteţi afla pe site-ul evenimentului: https://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-Business-Days-2017/Inscriere

Înscrierile pentru participarea la eveniment se mai pot face, în limita locurilor disponibile, până marţi, 4 iulie, la ora 13:00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x