De interesŞtiri

Bugetul pentru drumurile judeţene a fost suplimentat

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Întrunit în şedintă ordinară joi, 29 iunie, Consiliul Judeţean Cluj a aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului pe anul 2017.

În acest sens, plenul reunit al forului administrativ judeţean a hotărât rectificarea bugetului cu suma de 3.500.000 lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare şi întreţinere curentă a reţelei de drumuri judeţene.

„Este o veste bună pentru clujeni întrucât în acest fel vor putea beneficia de lucrări de reparaţii şi de modernizare o serie de drumuri extrem de importante. Hotărârea de astăzi este o nouă dovadă a faptului că drumurile judeţene reprezintă cu adevărat prioritatea zero a acestui mandat”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

În ceea ce priveşte destinaţia exactă a acestor fonduri, suma de 2.500.000 lei reprezintă o suplimentare acordată în vederea demarării de noi lucrări, respectiv pentru continuarea lucrărilor de întreţinere deja începute pe unele sectoare de drumuri judeţene. Totodată, bugetul va beneficia suplimentar de suma de 1.000.000 lei destinată continuării lucrărilor în profunzime, de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene, banii provenind din decontările efectuate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x