EvenimenteŞtiri

Târgul „Produs în Transilvania” este organizat în premieră pentru evenimentele Cluj Business Days 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Unul dintre proiectele dedicate organizate în cadrul Cluj Business Days 2017 aduce oportunităţi de finanţare pentru antreprenorii din zona rurală şi este un punct central de atracţie atât pentru vizitatori, cât şi pentru potenţiali investitori.

Este vorba de târgul „Produs în Transilvania”, organizat în premieră pentru evenimentele Business Days la ediţia de anul acesta de la Cluj. Proiectul are un triplu scop: de a promova micii producători şi meşteşugari locali prin toate mijloacele de publicitate şi expunere de care dispune platforma Business Days, de a găsi potenţiali investitori, parteneri sau mentori pentru dezvoltarea afacerilor acestor antreprenori din zona rurală şi de a le oferi vizitatorilor o experienţă culturală şi culinară desăvârşită şi garanţia că produsele sunt 100% naturale, din ingrediente locale (la „Produs în Transilvania” nu sunt acceptaţi distribuitori, ci doar  mici producători).

Târgul „Produs în Transilvania” poate fi vizitat gratuit, zilnic, în perioada 5 – 6 iulie, între orele 08:00 şi 21:00. Fiecare seară se va încheia cu program artistic muzical.

Evenimentele Business Days sunt create cu scopul de a ajuta mediul de afaceri regional să găsească răspunsuri la provocări, soluţii la probleme, oportunităţi de dezvoltare personală, profesională şi a afacerilor. Evenimentele Business Days sunt recunoscute pentru faptul că, pe durata lor, crează diverse contexte care încurajează interacţiunea dintre participanţi, speakeri şi parteneri, generând numeroase
oportunităţi reale de business.

Pâna în acest moment, evenimentele Business Days au fost organizate în 26 de ediţii în cadrul cărora au participat, cumulat, peste 25.000 de participanţi din ţară şi din străinătate. Conform estimărilor extrapolate din chestionarele de feedback completate de participanţii la evenimente, Business Days a contribuit cu peste 500.000.000 euro la creşterea reală a economiei României, fiecare ediţie contribuind în ultimii ani cu cel puţin 25.000.000 euro la creşterea economiei regionale.

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere la Cluj Business Days, lista completă a speakerilor şi alte informaţii, puteţi afla pe site-ul evenimentului: https://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-Business-Days-2017/Inscriere

Înscrierile pentru participarea la eveniment se mai pot face, în limita locurilor disponibile, până marţi, 4 iulie, la ora 13:00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x