Vama, în premieră pe mainstage-ul UNTOLD 2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vama, una dintre cele mai iubite trupe româneşti, va urca pe scena principală UNTOLD vineri, 4 august, începând cu ora 20:30.

Astfel, Vama este prima trupa din România care urcă pe mainstage-ul UNTOLD înaintea unui headliner internaţional. Pentru UNTOLD, organizatorii anunţă că trupa pregăteşte un show special pentru care a început deja repetiţiile şi pentru care va colabora cu unii dintre cei mai buni specialişti internaţionali în ceea ce priveşte spectacolul de lumini şi imagini. Festivalierii vor avea şansa să asculte în exclusivitate piese de pe viitorul album în limba engleză într-un playlist „one time only”. În plus, Vama a început deja discuţiile cu un DJ de talie internaţionala alături de care formaţia îşi propune o colaborare inedită pe scena UNTOLD.

„Pentru noi e foarte clar că muzica nu se mai împarte în genuri. Asistăm la o revoluţie. Au rămas doar emoţiile, iar genurile se amestecă. Din acest motiv prezenţa la un festival precum UNTOLD, unde putem să ne înfăţişăm în faţa unui public foarte divers care ascultă genuri muzicale variate este o oportunitate cu care nu ne întâlnim în fiecare zi. Există o segmentare foarte mare şi lucrul asta ne face foarte conştineţi de faptul că s-ar putea să ne potrivim acolo. Muzica noastră nu poate fi arondată neapărat unui gen. Ne place să facem un slalom printre genuri şi asta este foarte important pentru noi, ne ţine în viaţă, chiar dacă ne simţim câteodată vinovaţi că nu suntem tributari unui singur gen consistent. Doar că lumea se schimbă şi noi sperăm să ne schimbăm odată cu ea. Aşa că, în speranţa că oamenii vor fi bucuroşi să audă jumătate de album în engleză de la Vama, aşteptăm cu înfrigurare să oferim oamenilor un show de muzică, lumini şi VJing. Ne vedem la UNTOLD!” a declarat Tudor Chirilă, solistul formaţiei Vama.

După UNTOLD, trupa va porni prin turneu în Marea Britanie. În această toamnă, Vama va lansa primul album al formaţiei integral în limba engleză, produs de James Lewis, un producător muzical din Marea Britanie. La scurt timp după evenimentul de lansare, din 12 octombrie de la Sala Polivalentă, Vama va porni într-un turneu de promovare în Marea Britanie. De asemenea, în planul formaţiei se regăsesc mai multe showcase-uri şi festivaluri internaţionale. UNTOLD, premiat drept cel mai bun festival din Europa în 2015, reprezintă, astfel, un pas firesc prin care Vama îşi doreste să prezinte noul album atât în faţa publicului român, cât şi în faţa unei audienţe internaţionale.

Edy Chereji, director de marketing şi comunicare UNTOLD a declarat: „Chimia dintre UNTOLD şi VAMA s-a născut încă din 2016, atunci când Tudor a ales să le vorbească tinerilor despre importanţa educaţiei, susţinând asltfel campania noastră, Bac de 10! De atunci, fanii festivalului au primit cu căldură mesajele trupei, iar asta este o dovada clară că Vama este poate cea mai îndrăgită trupă românească, la ora actuală. Suntem bucuroşi să-i avem în line-up-ul din acest an, cu un show 100% pregătit special pentru festival, şi suntem mândri că succesul internaţional al trupei VAMA, poate începe cu UNTOLD!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x