The Street FOOD Revolution – cel mai mare Street FOOD Festival din România ajunge acasă, la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Street FOOD Festival se întoarce acasă la Cluj-Napoca după 4 ediţii de mare succes în 2017. Oradea, Iaşi, Sibiu şi Arad au fost primele oraşe care şi-au deschis apetitul pentru turneul culinar care a oferit celor peste 180.000 de gurmanzi experienţe culinare inedite. În perioada 6 – 9 iulie, Cluj-Napoca va fi gazda celui mai mare Street FOOD Festival din România cu peste 60 de vendori, sute de reţete şi activităţi tematice.

Aleea Stadionului se va transforma într-o bucătărie imensă unde Chef Foa şi cei peste 60 de bucătari vor pregăti reţete savuroase, anunţă organizatorii. Gurmanzii şi nu numai sunt invitaţi să se bucure de o experiență completă care va include atât preparate delicioase cât şi activităţi tematice. În fiecare zi publicul se va putea delecta cu filme, concerte outdoor, va putea cunoaşte Chefi celebri în cadrul conferinţelor Meet&Greet, în timp ce mezinii familiei se vor putea distra la kids zone. Răcoritoarele vor fi şi ele prezente pentru a întregi peisajul unei relaxări de vară, iar zonele special pregătite din festival vor fi gata pentru a-şi întâmpina pofticioşii.

„Cluj, eşti pregătit? Abia am aşteptat să ne întoarcem acasă, de unde am şi pornit acum un an acest concept care ne e din ce în ce mai drag. În momentul de faţă suntem extrem de mulţumiţi de evoluţia frumoasă a acestui proiect şi suntem surprinşi mereu de cât de mult s-a dezvoltat piaţa de street-food din România. Muncim zi de zi să conturăm cât mai bine această experienţă Street FOOD Festival şi spre marea noastră bucurie rezultatele bune nu se lasă aşteptate. Am reuşit anul acesta să adunăm peste 180.000 de gurmanzi la Oradea, Iaşi, Sibiu şi Arad. În turneul din 2017 ne vom mai opri şi la Cluj, Braşov, Alba Iulia, Bacău şi Timişoara şi abia aşteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul. Mulţumim tuturor celor care ne sprijină, de la sponsori şi parteneri şi în mod special adresăm mulţumiri şi autorităţilor locale care ne oferă de fiecare dată suportul necesar şi încrederea pentru a pune în practică ideile noastre. Ne vedem pe Aleea Stadionului în perioada 6 – 9 iulie la cel mai mare Street FOOD Festival de până acum.” a declarat Constantin Covaliu, General Manager Street FOOD Festival.

Organizatorii promit că vedeta festivalului, mâncarea, va depăşi limitele imaginaţiei gurmanzilor şi va pune la teste savuroase papilele gustative cu influenţe din întreaga lume. Burgerii suculenţi vor face echipă cu preparatele cu specific mexican, italienesc, nemţesc, asiatic, spaniol şi, alături de un desert apetisant vor construi un meniu de neratat. Preparatele vor putea fi servite într-o atmosferă relaxantă alături de prieteni în zonele special amenajate alături de muzică live, cinema outdoor sau, de ce nu, la conferinţele Meet&Greet unde vor avea şansa de a cunoaşte poveştile unor chefi renumiţi pentru activitatea din bucătărie precum: Antonio Passarelli, Cătălin Jernoiu, Paul Siserman, Horia Şimon, Marius Mureşan, Nicu Crăciun sau Alexandru Rada. De asemenea, publicul se va putea implica şi în activităţile sociale iniţiate în cadrul festivalului: colectarea selectivă a resturilor alimentare şi a uleiului folosit, dar şi în cadrul campaniei Share a Meal, prin care se vor putea dona porţii de mâncare ce vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oamenii nevoiaşi şi la centrele pentru copii.

Aplicaţia oficială a evenimentului poate fi consultată pentru a avea acces la toate detaliile despre eveniment, la fel şi website-ul: www.streetfoodfestival.ro şi pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/ pentru a descoperi întregul program al festivalului.

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care şi-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite şi servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experienţă inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialităţi culinare şi, evident, pasionaţii de gastronomie.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenţia Why Not & Flavours. Evenimentul este susţinut de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x