Prima zi la NEVERSEA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Prima zi a festivalului NEVERSEA 2017 a fost un real succes. Peste 47.000 de festivalieri au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întregii zile, anunţă organizatorii.

Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de numărul mare de fani, de scena principală, dar şi de Marea Neagră. Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii „Summer on you” a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show a declarat că-şi doreşte să se reîntoarcă la NEVERSEA.

Ella Eyre a cucerit inimile fanilor din România deja, iar artista britanică Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România, s-a declarat uimită de căldura publicului din România.

Legendarul Tiesto a adunat aseară în faţa scenei principale, The Gateway, zeci de mii de fani, atât din ţară cât şi din străinătate, iar Lost Frequencies şi Tujamo au făcut ca răsăritul la malul Mării Negre să fie unul plin de magie.

Tujamo a declarat imediat după cele două ore de show încheiate cu un răsărit superb la malul mării, că deja şi-a creat o legătură specială cu fanii din România şi că în mai puțin de o lună asteaptă să îi revadă la UNTOLD.
„De fiecare dată când vin aici, mă gândesc că show-ul va ieşi bine, însă de fiecare dată când mă urc pe scenă, mi se depăşesc toate aşteptările şi mi se pare incredibilă legătura dintre mine şi fanii din România. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, şi nu poţi să-ţi doreşti ceva mai mult ca şi artist” a declarat Tujamo. Show-urile lui Tujamo şi Danny Avila au putut fi urmărite live pe pagina de facebook Neversea.

Prima zi la NEVERSEA, deschiderea oficială a festivalului, a fost marcată cu focuri de artificii şi povestea NEVERSEA 2017. Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în prima zi, Sam Feldt, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto şi Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti printre care Wilkinson, Zeds Dead, Sasha, Mazde, Soichi Terada şi mulţi alţii.

Prima zi la NEVERSEA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x