A doua zi la NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Peste 53.000 de mii de fani din ţară şi din străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de pe malul Mării Negre, NEVERSEA.

Cuprins de energia pozitivă şi de explozia de fericire a zecilor de mii de fani Afrojack, unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, a coborât azi-noapte în mijlocul lor, şi mai mult decât atât, şi-a prelungit show-ul cu o jumătate de oră.
„Mă bucur enorm că sunt pe scenă încă de la prima ediţie a Festivalului NEVERSEA. Sunt impresionat de fanii din România, care îmi depăşesc aşteptările de fiecare dată. Sunt extrem de fericit că fac parte din line-up-ul celor două mari festivaluri, UNTOLD şi NEVERSEA, festivaluri care cred eu că vor rămâne în istorie” a declarat Afrojack.

Nici legendarul Fatboy Slim nu s-a lăsat mai prejos şi timp de două ore a dus muzica la un alt nivel. „Dumnezeul muzicii rave”, aşa cum este numit de fanii săi, s-a declarat impresionat de căldura cu care este primit de fiecare dată când vine în România.

Melodiile „Take shelter”, „King” şi „Desire” au răsunat cu putere aseară în momentul în care trupa britanică, Years&Years a urcat pe scena principală a festivalului NEVERSEA, The Gateway. Răsăritul celei de-a treia zi a fost acompaniat de DJ-ul olandez de muzică trance, Ferry Corsten.

Pe scena principală a NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, au urcat în cea de-a doua zi Mike Perry, Delia, Bassjackers, Afrojack, Years&Years, Fatboy Slim, Ferry Corsten. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti, printre care Rudimental DJ, Marc Romboy, Parra for Cuva, Rampue, Blondish şi mulţi alţii.

A doua zi la NEVERSEA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x