A treia zi la NEVERSEA: Dua Lipa şi Jason Derulo au urcat pe scena de la malul Mării Negre

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cea de-a treia zi a festivalului NEVERSEA i-a adus pe scenă pe doi dintre cei mai aşteptaţi artişti în România: Dua Lipa şi Jason Derulo. Peste 55.000 de mii de festivalieri au dansat pe plajă şi în ultima zi a festivalului NEVERSEA.

Jason Derulo a rămas uluit de numărul mare de fani pe care îi are în România şi a declarat că abia aşteaptă să se reîntoarcă aici.
„Sunt pentru prima dată în România şi mi se pare uluitor cu câtă căldură am fost primit iar publicul a fost incredibil. M-am simţit extraordinar pe scena festivalului NEVERSEA şi am rămas plăcut surprins de numărul mare de fani pe care îi am în România şi le promit că mă voi reîntoarce aici, de ce nu, poate la a doua ediţie a festivalului NEVERSEA”, a declarat imediat după show, Jason Derulo.

Benny Benassi, KSHMR şi Nicky Romero i-au făcut pe cei peste 55.000 de fani să vibreze, iar focurile de artificii de la finalul celui mai mare festival de la malul Mării Negre i-a lăsat pe fani cu ochii în lacrimi de fericire. Impresionat de publicul de la NEVERSEA, Fedde Le Grand a rămas pe scenă cu mai bine de 2 ore peste programul stabilit iniţial, pentru a prinde alături de fani, răsăritul la malul mării.

NEVERSEA 2017 a însemnat în toate cele trei zile peste 153.000 de participanţi din ţară dar şi din străinătate, care au participat atât la concertele de la mainstage cât şi de la celelalte scene ale festivalului. Astfel, încă de la prima ediţie, NEVERSEA a reuşit să devină cel mai mare festival organizat pe plaja Mării Negre, dar şi al doilea festival din România ca număr de participanţi, după UNTOLD.

În prima seară a festivalului, Rita Ora a urcat în premieră pe o scenă din România, la festivalul NEVERSEA.
În prima zi a festivalului NEVERSEA 2017, peste 47.000 de festivalieri au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întregii zile. Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de numărul mare de fani, de scena principală, dar şi de Marea Neagră. Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii „Summer on you” a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show a declarat că-şi doreşte să se reîntoarcă la NEVERSEA. Şi artista britanică Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România, s-a declarat uimită de căldura publicului din România.

Afrojack a coborât în a doua zi a festivalului de pe scenă, în mijlocul zecilor de mii de fani.
Peste 53.000 de mii de fani din ţară şi străinătate au participat în a doua zi la festivalul cel mai mare de pe malul Mării Negre, NEVERSEA. Cuprins de energia pozitivă şi de explozia de fericire a zecilor de mii de fani, Afrojack, unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, a coborât în mijlocul lor, şi mai mult decât atât, şi-a prelungit show-ul cu o jumătate de oră.
„Mă bucur enorm că sunt pe scenă încă de la prima ediţie a Festivalului NEVERSEA. Sunt impresionat de fanii din România, care îmi depăşesc aşteptările de fiecare dată. Sunt extrem de fericit că fac parte din line-up-ul celor două mari festivaluri, UNTOLD şi NEVERSEA, festivaluri care cred eu că vor rămâne în istorie” a declarat Afrojack.

A treia zi la NEVERSEACei peste 155.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit experinţe unice la cel mai aşteptat eveniment de pe plajă din România. Numărul total de participanţi înseamnă traficul de persoane pe toate cele trei zile ale festivalului.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x