Program şi reguli de acces la concertul Depeche Mode

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Trupa Depeche Mode va susţine un concert duminica aceasta, 23 iulie, pe stadionul Cluj Arena. Publicul este aşteptat începând cu ora 17:00, când se vor deschide porţile pentru posesorii de pachete Early Bird, programul zilei fiind completat de show-ul Maya Jane Coles, care va urca pe scenă înaintea membrilor Depeche Mode.

Program
Accesul pentru concertul de duminică se va face începând cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 17:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 20:45.
Pentru evitarea aglomeraţiilor la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 17:00, ora deschiderii oficiale a porţilor de acces.

Reguli de acces
Pentru intrarea în stadion, organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare sectoarelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, după cum urmează:

● Poarta 1: Sectoarele 3A-3D, 4C-4D
● Poarta 5: Golden Circle
● Portile 6 şi 7: Tribuna 2
● Poarta 8: Peluza 1
● Porţile 9 şi 10: Gazon
● Poarta 11: Peluza 1
● Poarta 12: Tribuna 1

Pentru mai multe detalii, se recomandă consultarea schiţei de mai jos.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aiba asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locaţia nu dispune de spaţii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doza zilnică), insulina, spray inhalator pentru astm.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate „interzise”, dar să aibă asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu jachete groase pentru seară sau medicamente speciale, cu reţetă.

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Alte informaţii generale
● Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.
Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri în tribune nu vor avea acces pe Gazon sau în Golden Circle.
● Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi şi câte o brăţară pe care trebuie să o păstreze pe toată durata spectacolului.
Odată ieşiţi în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Acelaşi lucru este valabil şi pentru posesorii de brăţări. Odată părăsită zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atenţia şi asupra faptului că exista foarte multe categorii sold out, astfel că, odată părăsit sectorul în care biletul este alocat, este posibil să nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeaşi zonă.
Înregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment.
În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.
Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare.
Biletul nu poate fi transferat către o altă persoana sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Spectatorii îşi cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului către organizator.

Accesul cu copii
Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia. Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Totodata, recomandăm părintilor să le asigure copiilor căşti de protecţie. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.

Jetoane pentru băuturi şi mâncare
În incinta Cluj Arena spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate în aceeaşi seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:15.

Restricţii rutiere
În zonă continuă să fie aplicate câteva restricţii de circulaţie, după cum urmează:
● Zilnic, până pe 25 iulie, între orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu Strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu Strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită;
● Pe 23 iulie, între orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită;
● Pe 23 iulie, între orele 17:00 – 24:00, pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

Parcare
Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuşi să vină cu maşina personală, aceştia au la dispoziţie o parcare cu capacitate limitată, în imediata apropiere a Sălii Polivalente. Parcarea va fi gestionată de autorităţi şi va funcţiona pe sistemul: primul sosit – primul servit.

Bilete
Ultimele aproximativ 700 de bilete se mai găsesc pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, urmând ca, în ziua evenimentului, în limita disponibilităţii, acestea să poată fi achiziţionate de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, începând cu ora 10:00.

Pentru mai multe detalii ce pot apărea în perioada imediat următoare, pot fi consultate: site-ul www.emagic.ro şi pagina de facebook: www.facebook.com/EmagicRomania.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x