Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean Râşca – Beliş

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe parcursul săptămânii de lucru care s-a încheiat, 17 – 21 iulie, lucrări de asfaltare a unor tronsoane de drum judeţean au fost încheiate.

Lucrările de aşternere de covor asfaltic pe drumul judeţean DJ 103K Râşca – Beliş au fost finalizate.
Lucrările de asfaltare au vizat un sector de drum în lungime de 7.2 kilometri cuprins între centrul localităţii Râşca şi localitatea Beliş – intersecţia cu drumul naţional DN 1R, mai exact de la kilometrul 27+955 până la kilometrul 35+155.
În prealabil, pe acest sector de drum au fost executate lucrări pregătitoare, respectiv burduşiri, plombări, tăieri de acostamente etc. Până la finalizarea completă a investiţiei, în perioada următoare vor mai fi executate lucrări constând în realizarea de acostamente şi badijonări.
Consiliul Judeţean Cluj a anunţat că alături de necesitatea evidentă a asfaltării acestui important drum turistic din zona montană a judeţului, îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a acestui sector vine în întâmpinarea solicitărilor locuitorilor din zonă şi a miilor de credincioşilor ortodocşi care, în data de 14 octombrie participă, an de an, la pelerinajul de la Mănăstirea Râşca Transilvana şi la slujba prilejuită de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x