De interesŞtiri

O nouă suplimentare a fondurilor destinate lucrărilor pe drumurile judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În urma şedinţei Consiliului Judeţean Cluj, de miercuri 26 iulie, s-a hotărât suplimentarea fondurilor destinate lucrărilor desfăşurate pe drumurile judeţene.

Astfel, în ceea ce priveşte lucrările de investiţii aflate în plină derulare pe drumurile judeţene, a fost alocată suma de 1.000.000 lei ca urmare a decontărilor situaţiilor de lucrări finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.).

În ceea ce priveşte lucrările de întreţinere curentă şi periodică pe drumurile judeţene, Consiliul Judeţean Cluj a hotărât suplimentarea bugetului cu suma de 5.000.000 de lei destinaţi finalizării lucrărilor deja începute, în special cele finale legate de aşternerea covoarelor asfaltice şi a stratului de uzură.

„Această nouă suplimentare de fonduri destinate îmbunătăţirii infrastructurii rutiere a judeţului reprezintă o reconfirmare a priorităţii declarate a acestui mandat: drumurile judeţene. Urmare a deciziei de astăzi, clujenii vor beneficia mult mai rapid de noi drumuri judeţene de cea mai bună calitate”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Reunit în şedintă ordinară, plenul forului administrativ judeţean a adoptat miercuri proiectul de hotărâre iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, privind alocarea fondurilor suplimentare în vederea refacerii drumurilor de interes judeţean pe care se execută în acest moment atât lucrări de modernizare şi reabilitare, cât şi lucrări de întreţinere curentă şi periodică. Suma totală decontată prin intermediul P.N.D.L. 2016-2017 pentru drumurile judeţene aflate pe teritoriul judeţului Cluj a fost de 1.896.060 lei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x