Acces la UNTOLD 2017, sistem de plată şi obiecte interzise în perimetrul festivalului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La ediţia din acest an a festivalului UNTOLD, toţi cei care şi-au cumpărat bilete online au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte din procesul de check-in, câştigând astfel timp la intrarea în festival.

Check-in online şi acces festival
Organizatorii anunţă că cei care au achiziţionat un abonament sau un bilet UNTOLD online au posibilitatea de a efectua online o mare parte din procesul de check-in. Procesul se realizează astfel: începând cu data de 28 iulie, festivalierii pot accesa pagina https://topup.in-town.ro/web şi se pot înregistra cu adresa de e-mail de pe care au achiziţionat abonamentele şi biletele, urmând ca apoi să completeze cu atenţie datele solicitate în formular şi să urmeze paşii şi să efectueze procesul de check-in pentru fiecare abonament sau bilet pe care l-au achiziţionat online. Este important de reţinut că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brăţara de festival în baza biletului şi a actului de identitate. Procesul de check-in online nu este obligatoriu, dar va salva participanţilor la festival timp important şi le va oferi acces la funcţia de alimentare online cu bani a brăţărilor de festival. Dacă aleg să facă check-in-ul online, atunci când ajung la festival tot ce trebuie să facă este să prezinte biletul valid şi actul de identitate pentru a primi brăţara.

Odată ajunşi în Parcul Central, primul şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă festivalierii este să schimbe biletul într-o brăţară de festival la unul dintre punctele de check-in. Pentru a face acest lucru este obligatoriu să aibă un bilet valid şi un act de identitate valabil. Tinerii sub 18 ani, pe lângă bilet şi act de identitate, vor avea nevoie şi de documentul ce atestă acordul părinţilor care poate fi găsit pe https://untold.com/parentalconsent. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid şi însoţit de un părinte.

Marţi, 1 august şi miercuri, 2 august, programul de check-in este între orele 14:00 – 22:00 iar în perioada festivalului este între orele 12:00 – 03:00. Accesul în festival se va face, în perioada 3 – 6 august, între orele 12:00 – 06:30. Pentru detalii, doritorii se pot adresa pe contact@in-town.ro.

Check-in în camping şi campus
Cei care şi-au cumpărat un bilet pentru una dintre variantele de cazare oferite de UNTOLD, trebuie să ştie că programul de check-in în campus este începând de joi, 3 iulie 2017, ora 08:00 cu acces non-stop iar în campingul UNTOLD, începând de miercuri 2 iulie 2017, ora 18:00 cu acces non-stop.

Sistemul de plată
După procesul de check-in, fiecare participant la festival care îndeplineşte condiţiile de check-in va primi o brăţară de acces cu chip (având sistemul de plată integrat) cu care poate achiziţiona produsele şi serviciile disponibile în cadrul festivalului. Dacă au realizat procesul de check-in online, pot folosi funcţia de încărcare a banilor Top-UP accesând butonul dedicat de pe pagina web https://topup.in-town.ro/web urmând paşii indicaţi, începând din 28 iulie.

Cu brăţara de festival se asigură şi accesul şi plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brăţara de festival (cu chip integrat) se pot achiziţiona produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brăţara poate fi încărcată la unul din cele 70 de puncte de încărcare (Cash Point) din cadrul UNTOLD.

Din cele 70 de Cash Points pregătite de organizatori, o parte care vor funcţiona non-stop. Brăţara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toată perioada festivalului, oricând în cele patru zile, dar nu mai târziu de finele festivalului. Festivalierii îşi vor putea retrage banii de pe brăţară doar până pe 7 august 2017, ora 10:00, de la punctele Cash Points din festival.

Obiecte interzise
În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: droguri, sticle, biberoane, lasere, genţi, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare şi băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, sau orice tip de obiecte care îi pot răni pe alţi participanţi.

Este permis accesul cu: poşetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) aparate de fotografiat compacte, brichete, camere GoPro, baterii externe, medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia şi cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise şi interzise în perimetrul festivalului, participanţii pot consulta regulamentul de pe site-ul untold.com.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x